Pizza casei

de Sidy in Pizza, 25 Feb 2012 | 10476 vizualizari

 

Dupa o indelunga cautare a blatului perfect pentru noi (pufos si gustos), am ramas la reteta aceasta si zau ca nu regret.
Este o pizza simpla, pe care am facut-o cu cele mai simple ingrediente ce le-am avut in casa.
Enjoy....

 

INGREDIENTE

Blat

  • 450 g faina
  • 25 g drojdie( 7 g drojdie uscata)
  • 4 linguri ulei
  • 220 ml apa calduta( lapte)
  • 1 ligurita rasa sare
  • 1 lingurita rasa zahar
  • 1 praf de copt

Umplutura

  • 2 cabanosi
  • 200 g salam uscat
  • 200 g sunca
  • 3-4 oua
  • 100 ml smantana
  • 100 g telemea, 200 g ciuperci
  • 200 g cascaval
  • 1 ceapa
  • oregano
  • sare
  • piper
  • Ketchup
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza casei:

Se face un aluat de blat din toate ingredientele,pe care il lasam la dospit, in loc caldut aproximativ 30 minute.


Dupa trecerea timpului ,aluatul se intinde cu facaletul si se pune in tava captusita cu hartie de copt, unsa cu putin unt si se mai lasa in tava la dospit cam 15 minute.


Ceapa si mezelurile le taiem felii subtiri.Carnatul, sunca si ceapa le calim putin pina se sticleste ceapa ,apoi adaugam ciupercile , invartim si le lasam sa se patrunda bine.


Blatul din tava, dupa dospire ,il intepam cu furculita si il ungem cu 100 ml smantana si adaugam apoi mezelurile , ciupercile si ceapa calite.


Razuim telemeaua si asezam feliile de salam peste telemea.Punem ketchup si oregano, apoi ouale batute bine cu restul de smantana.


Razuim cascavalul si dam tava la copt in cuptorul dinainte incalzit . Lasam sa se coaca pina se topeste cascavalul si aluatul este copt, aproximativ 30 minute.


Pofta mare !


 

TIPS-URI

1

Servim pizza cu diferite sosuri agreate de familie...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza casei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Sim0na 1

25.02.2012, 16:50

Foarte buna!

Rocsi 1

25.02.2012, 19:49

vin sa iau o felie ca prea bine arata

diaconta 1

26.02.2012, 14:24

mi-e dor de pizaaaaaaaaaa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

RETETA RECOMANDATA
“Mini pizza”