Pizza Casei

de Micutza Luana in Pizza, 10 Sep 2013 | 956 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blatul
  • 2 linguri ulei
  • o cana de lapte
  • un plic drojdie
  • 2 oua
  • faina cat cuprinde
  • Pentru compozitie
  • 100 gr salam
  • 50 gr sunca
  • o cutie ciuperci
  • 50 gr unt
  • o ceapa mica
  • 50 gr masline taiate rondele
  • sare , piper,
  • 100 gr cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Casei:

Blatul


Se mixeaza ouale cu zaharul peste care se pune drojdia . Treptat se adauga laptele si faina cat cuprinde. Se formeaza un aluat destul de moale care il intindem intr-o tava. Lasam alatul sa creasca circa 15 minute , intre timp ne ocupam de compozitie .


Taiem cubulete mici toate ingredientele si le calim in unt . Compozitia o rasturnam peste blat si dam la cuptorul incins 30 minute


Cand este aproape gata dam pe razatoare cascavalul si punem peste pizza si mai dam la cuptor pana se topeste .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Casei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Micutza Luana 1

11.09.2013, 11:38

multumesc tuturor

simona72 1

11.09.2013, 18:45

nadea68 1

11.09.2013, 18:53

bun!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salam