Pizza con pollo

de kitchenflavors in Pizza, 15 Dec 2010 | 4172 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 400 gr. faina
  • 200 ml apa calduta
  • 15 gr. drojdie
  • 1/2 lingurita sare
  • 3 linguri ulei de masline
  • Sosul de rosii:
  • 1 conserva de 400 gr rosii cubulete in suc propriu
  • busuioc proaspat sau uscat
  • sare
  • piper
  • chili
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 lingurita zahar
  • Topping:
  • 1 piept de pui
  • mozzarella
  • ciuperci proaspete
  • masline
  • rosii
  • oregano
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza con pollo:

Blatul l-am facut in masina de paine, dar se poate framanta si cu mana in cazul in care nu aveti masina de paine sau daca va face placere:) mie sincer nuuu:)) Se lasa la dospit cel putin 30 de minute.



Conserva de rosii se face pur si simplu terci cu ajutorul unui blender, dupa care se adauga sare piper, busuioc, oregano, ulei si se amesteca bine.


Pieptul de pui l-am spalat si l-am pus la fiert intr-o craticioara. Nu l-am fiert mult pentru ca intra la cuptor si nu vroiam sa se usuce, asadar il fierbem doar pana ce isi schimba culoarea, dupa care il taiem cubulete. Pregatim si restul ingredientelor: taiem ciupercile, rosiile si radem mozzarella.


Asezam blatul in tava ( intotdeauna il intindem cu palmele, nu cu sucitorul), ungem cu 2-3 linguri sos de rosii, presaram mozzarella, iar deasupra restul ingredientelor. Obligatoriu inainte sa o introducem in cuptor presaram deasupra oregano si o stropim cu ulei de masline.


Nu va puteti imagina ce a iesit... o nebunie de gust si arome. Va recomand din suflet sa NU incarcati pizza cu de toate si in nici un caz NU folositi ketchup, sosul de rosii e baza pentru o pizza aromata. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Din acest aluat am facut 2 pizza cu diametrul de 28cm.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza con pollo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

tanyapatap 1

16.12.2010, 18:18

[]

AndreeaMaria 1

16.12.2010, 21:59

direct la favorite!

lary 1

11.06.2013, 11:59

buna, eu am schimbat ciupercile cu spanac si maslinele cu porumb a iesit perfect, multumesc mult pentru reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza si dulceata de zmeura

de oanapl 5

ieri la 22:51

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

de Ina 7

ieri la 21:46

Pizza dulce

ieri la 18:37

Pizza fetelor

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu peste