Pizza con pollo

de kitchenflavors in Pizza, 15 Dec 2010 | 4906 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 400 gr. faina
  • 200 ml apa calduta
  • 15 gr. drojdie
  • 1/2 lingurita sare
  • 3 linguri ulei de masline
  • Sosul de rosii:
  • 1 conserva de 400 gr rosii cubulete in suc propriu
  • busuioc proaspat sau uscat
  • sare
  • piper
  • chili
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 lingurita zahar
  • Topping:
  • 1 piept de pui
  • mozzarella
  • ciuperci proaspete
  • masline
  • rosii
  • oregano
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza con pollo:

Blatul l-am facut in masina de paine, dar se poate framanta si cu mana in cazul in care nu aveti masina de paine sau daca va face placere:) mie sincer nuuu:)) Se lasa la dospit cel putin 30 de minute.



Conserva de rosii se face pur si simplu terci cu ajutorul unui blender, dupa care se adauga sare piper, busuioc, oregano, ulei si se amesteca bine.


Pieptul de pui l-am spalat si l-am pus la fiert intr-o craticioara. Nu l-am fiert mult pentru ca intra la cuptor si nu vroiam sa se usuce, asadar il fierbem doar pana ce isi schimba culoarea, dupa care il taiem cubulete. Pregatim si restul ingredientelor: taiem ciupercile, rosiile si radem mozzarella.


Asezam blatul in tava ( intotdeauna il intindem cu palmele, nu cu sucitorul), ungem cu 2-3 linguri sos de rosii, presaram mozzarella, iar deasupra restul ingredientelor. Obligatoriu inainte sa o introducem in cuptor presaram deasupra oregano si o stropim cu ulei de masline.


Nu va puteti imagina ce a iesit... o nebunie de gust si arome. Va recomand din suflet sa NU incarcati pizza cu de toate si in nici un caz NU folositi ketchup, sosul de rosii e baza pentru o pizza aromata. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Din acest aluat am facut 2 pizza cu diametrul de 28cm.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza con pollo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

tanyapatap 1

16.12.2010, 18:18

[]

AndreeaMaria 1

16.12.2010, 21:59

direct la favorite!

lary 1

11.06.2013, 11:59

buna, eu am schimbat ciupercile cu spanac si maslinele cu porumb a iesit perfect, multumesc mult pentru reteta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Lipie margherita