Pizza cu 4 feluri de branza

de antohecristina in Pizza, 8 Oct 2013 | 1642 vizualizari

 

Chiar si cei mai mofturosi gurmanzi sunt sigura ca vor aprecia acest gust.

 

INGREDIENTE

  • pt blat
  • 350 gr faina alba
  • jumatate lingurita sare
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui sau de masline
  • doua linguri drojdie uscata
  • 225 ml apa
  • 1 lingura zahar
  • pt topping
  • 300 gr mozzarela
  • 150 gr branza cu mucegai albastru
  • 250 gr cascaval clasic
  • 100 gr parmezan
  • cateva linguri de ketchup Univer
  • 2 lingurite mirodenii pizza cumparate sau preparate din busuioc , oregano si usturoi granulat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu 4 feluri de branza:

Intr-un vas gradat se masoara 225 ml de apa calduta. Se adauga 1 lingura de zahar, 2 linguri de drojdie uscata, se amesteca si se lasa amestecul 15 min pana nu face spuma. Se adauga acest amestec intru-un bol mai mare in care se pune faina, sarea si uleiul .Se amesteca aluatul, de preferat cu o lingura si dupa ce se mai leaga si cu mainile. Pe o masa presarata cu faina se scoate aluatul si se framanta 2-3 minute. Ca sa nu se lipeasca de maini mai presarati cate putina faina. Aluatul il puneti intr-un bol si lasati cam 30 de minute sa creasca acoperit cu un prosop sau capac.


Puneti aluatul in tava de pizza, unsa cu putin ulei in prealabil, si ridicati usor bordurile, nu mult, cam de 1 cm. Ungeti aluatul cu ketchup si presarati o lingurita de mirodenii pentru pizza .Adaugati mozzarela data pe razatoare ,bucatele mici de branza albastra, parmezanul si cascavalul. Puneti pizza la cuptor pana se rumeneste usor .


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

daca folositi drojdie uscata care nu se dizolva in apa,blatul nu iese prea pufos

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu 4 feluri de branza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Andreea Caroline 1

08.10.2013, 13:41

MotanLaOale 1

08.10.2013, 16:52


Poza este inainte sau dupa coacere?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu coronita