Pizza cu afumatura

de Constelatialeu in Pizza, 16 Dec 2013 | 2737 vizualizari

 

Din categoria ''noi n-am mai mancat o pizza de cand hau''....deci presteaza Clementino ca prea tragi mata de coada ( MOtane ,am zis mata,adica ea).......asa ca, hocus pocus uite pizza, nu e pizza

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 40 g drojdie proaspata
  • 400 g afumatura -rulada afumata din pulpa de pors si piept de porc afumat cu usturoi
  • sos de pizza Univer
  • 50 g masline
  • sare
  • 150 ml lapte 1 lingurita zahar
  • 100 g cascaval
  • 3 oua
  • 50 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu afumatura:

Intr-un castron punem faina,in mijloc faramam drojdia,adaugam o lingurita zahar si putin lapte caldut,amestecam un pic si lasam sa creasca cca 10 min.Cand a crescut maiaua adaugam restul de lapte,un pic de sare si incepem sa framantam,adaugand si 50 ml ulei.Framantam cca 15 min si apoi lasam sa creasca 1 ora.


Taiem afumatura in bucatele mai mici,la fel si maslinele.Batem bine ouale,adaugam sare si piper,apoi afumatura,maslinele si sosul de pizza,omogenizam.


Dupa ce a crescut aluatul il intindem in tava,punem umplutura si intindem sa acopere toata suprafarta,radem cascaval si dam tava la cuptor.Se serveste cu kechup....pam-pam...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

_Alina_ 1

17.12.2013, 11:57

DIANA B 1

17.12.2013, 14:26

Stii ce intrebare am avut azi la gasirea unui ornament ? Daca tie-ti place rucola , altceva , sau coastele porc ce crezi , am stiut ?

Constelatialeu 1

17.12.2013, 20:32

Ramurica, eu zic ca ai stiut,doar sunt de belea cu coastele mele...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Pizza salami de casa