Pizza cu cascaval

de gaby_gabytza in Pizza, 30 Sep 2013 | 2422 vizualizari

 

sursa inspiratie bucataresele vesele

 

INGREDIENTE

  • aluat
  • 400 g faina
  • 160 ml lapte1 ou
  • 1 plic drojdie
  • 1/2 lgt sare
  • 1/2 lgt zahar
  • 2 linguri ulei de masline
  • umplutura
  • 100 g cascaval
  • 100 g telemea
  • ardei rosu
  • ceapa
  • ou
  • ketchup univer
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu cascaval:

Intr-un bol mai mare adaugam faina, sarea si amestecam. Dupa facem o gaura la mijloc. Adaugam in mijloc oul, drojdia dizolvata in putin lapte caldut si zaharul. Framantam un aluat elastic adaugand treptat laptele si uleiul. Acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul

Intre timp radem cascavalul si telemeaua.

Rupem bucati de aluat de cca 120 g fiecare. Modelam sub forma de bila si lasam la dospit cca 10 min.

Fiecare bila se intinde in forma ovala si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Adaugam cascavalul amestecat cu telemeaua, ou (daca dorim), bucati de ardei, ceapa verde sau ce dorim. Se ridica marginile dand forma de barcuta. Dam la cuptorul incalzit cca 20 min pana se rumeneste frumos.

Se serveste cu ketchup

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Minipizza