Pizza cu cascaval

de gaby_gabytza in Pizza, 30 Sep 2013 | 2452 vizualizari

 

sursa inspiratie bucataresele vesele

 

INGREDIENTE

  • aluat
  • 400 g faina
  • 160 ml lapte1 ou
  • 1 plic drojdie
  • 1/2 lgt sare
  • 1/2 lgt zahar
  • 2 linguri ulei de masline
  • umplutura
  • 100 g cascaval
  • 100 g telemea
  • ardei rosu
  • ceapa
  • ou
  • ketchup univer
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu cascaval:

Intr-un bol mai mare adaugam faina, sarea si amestecam. Dupa facem o gaura la mijloc. Adaugam in mijloc oul, drojdia dizolvata in putin lapte caldut si zaharul. Framantam un aluat elastic adaugand treptat laptele si uleiul. Acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul

Intre timp radem cascavalul si telemeaua.

Rupem bucati de aluat de cca 120 g fiecare. Modelam sub forma de bila si lasam la dospit cca 10 min.

Fiecare bila se intinde in forma ovala si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Adaugam cascavalul amestecat cu telemeaua, ou (daca dorim), bucati de ardei, ceapa verde sau ce dorim. Se ridica marginile dand forma de barcuta. Dam la cuptorul incalzit cca 20 min pana se rumeneste frumos.

Se serveste cu ketchup

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

nadea68 1

30.09.2013, 18:53

babi5 1

30.09.2013, 20:21

:-b d

Rocsi 1

30.09.2013, 21:46

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza rapida