Pizza cu cascaval

de gaby_gabytza in Pizza, 30 Sep 2013 | 577 vizualizari

 

sursa inspiratie bucataresele vesele

 

INGREDIENTE

  • aluat
  • 400 g faina
  • 160 ml lapte1 ou
  • 1 plic drojdie
  • 1/2 lgt sare
  • 1/2 lgt zahar
  • 2 linguri ulei de masline
  • umplutura
  • 100 g cascaval
  • 100 g telemea
  • ardei rosu
  • ceapa
  • ou
  • ketchup univer
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu cascaval:

Intr-un bol mai mare adaugam faina, sarea si amestecam. Dupa facem o gaura la mijloc. Adaugam in mijloc oul, drojdia dizolvata in putin lapte caldut si zaharul. Framantam un aluat elastic adaugand treptat laptele si uleiul. Acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul


Intre timp radem cascavalul si telemeaua.


Rupem bucati de aluat de cca 120 g fiecare. Modelam sub forma de bila si lasam la dospit cca 10 min.


Fiecare bila se intinde in forma ovala si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Adaugam cascavalul amestecat cu telemeaua, ou (daca dorim), bucati de ardei, ceapa verde sau ce dorim. Se ridica marginile dand forma de barcuta. Dam la cuptorul incalzit cca 20 min pana se rumeneste frumos.


Se serveste cu ketchup

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

nadea68 1

30.09.2013, 18:53

babi5 1

30.09.2013, 20:21

:-b d

Rocsi 1

30.09.2013, 21:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si salam de vara uscat