Pizza cu anchoas si mozzarela

de cocolina in Pizza, 19 Apr 2012 | 1332 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina speciala pt.pizza
  • 250 g sos de rosii
  • 100 g anchoas
  • 150 g mozzarela
  • ulei masline
  • apa
  • condiment pizza
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu anchoas si mozzarela:

Se pune faina intr-un castron sau in robotul de bucatarie daca aveti, se adauga 2 linguri ulei masline , putina sare si apa.


Se malaxeaza(sau framanta) circa 3 minute dupa care se acopera cu un prosop de bucatarie si se lasa sa stea 30 minute.


Dupa ce au trecut 30 min.luam o tava mai mare si punem hartie de copt pe ea si turnam aluatul .


Intindem aluatul cu mainile si ii dam o forma cum dorim dreptunghiulara sau rotunda.


Cu ajutorul unei linguri intindem sosul de rosii pe toata suprafata aluatului dupa care presaram putin condiment de pizza pe toata suprafata.


Aranjam si bucatile de anchoas si punem si mozzarella pe toata pizza.


Incalzim cuptorul la 180 grade si bagam tava la cuptor.


O lasam 20 minute si o scoatem afara din cuptor.


Se taie felii si se serveste calda sau rece cum doriti


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu anchoas si mozzarela" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Lau 1

19.04.2012, 22:41

bun

Sim0na 1

19.04.2012, 22:50

Faina combinatie!

Cris2711 1

20.04.2012, 00:53

O...da....,buna tare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu aluat de paine