Pizza cu praz si branza de burduf

de Valclaudia in Pizza, 29 Sep 2013 | 651 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • Faina neagra 100 gr
  • Fulgi de ovaz 20 gr.
  • Sare dupa gust
  • ¼ pachetel drojdie
  • Apa calduta 100 ml
  • Putin zahar
  • 1 lingurita rozmarin uscat
  • Pentru topping:
  • 1 bucata de praz (cca 10 cm)
  • branza de burduf, 100 gr
  • cascaval ras, 100 gr
  • Ketchup Univer (dulce)
  • masline feliate
  • busuioc uscat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu praz si branza de burduf:

Aluatul se prepara simplu, amestecand toate ingredientele.

Nu se lasa la dospit, se intinde pe masa de lucru o foaie de marimea formei in care dorim sa coacem pizza. Asezam aluatul in tava, apoi ungem aluatul cu ketchup si asezam apoi toate celelalte ingrediente.

Dam tava la copt la temperatura ridicata pana se rumeneste frumos si aluatul devine crocant.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu praz si branza de burduf-0
Pizza cu praz si branza de burduf-1
Pizza cu praz si branza de burduf-2
Pizza cu praz si branza de burduf-3
Pizza cu praz si branza de burduf-4
Pizza cu praz si branza de burduf-5

COMENTARII (13)

Rocsi

Rocsi 1

29.09.2013, 12:30

Faina tare

mirela0911

mirela0911 1

29.09.2013, 12:57

buna trebuie sa fie!

Lia_

Lia_ 1

30.09.2013, 06:59

am facut si eu clatite cu asa ceva dintr-o revista dar mi-ar placea ca pizza

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!