Pizza cu praz si branza de burduf

de Valclaudia in Pizza, 29 Sep 2013 | 743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • Faina neagra 100 gr
  • Fulgi de ovaz 20 gr.
  • Sare dupa gust
  • ¼ pachetel drojdie
  • Apa calduta 100 ml
  • Putin zahar
  • 1 lingurita rozmarin uscat
  • Pentru topping:
  • 1 bucata de praz (cca 10 cm)
  • branza de burduf, 100 gr
  • cascaval ras, 100 gr
  • Ketchup Univer (dulce)
  • masline feliate
  • busuioc uscat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu praz si branza de burduf:

Aluatul se prepara simplu, amestecand toate ingredientele.


Nu se lasa la dospit, se intinde pe masa de lucru o foaie de marimea formei in care dorim sa coacem pizza. Asezam aluatul in tava, apoi ungem aluatul cu ketchup si asezam apoi toate celelalte ingrediente.


Dam tava la copt la temperatura ridicata pana se rumeneste frumos si aluatul devine crocant.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu praz si branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

29.09.2013, 12:30

Faina tare

mirela0911 1

29.09.2013, 12:57

buna trebuie sa fie!

Lia_ 1

30.09.2013, 06:59

am facut si eu clatite cu asa ceva dintr-o revista dar mi-ar placea ca pizza

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Pizza quatro formaggi