Pizza cu sunca si salam

de Dea_Dea in Pizza, 15 Apr 2013 | 1582 vizualizari

 

Minunata!!

 

INGREDIENTE

ALUAT:

  • 150 gr faina
  • 1 lingurita de zahar
  • un praf de sare
  • 100 ml apa
  • 10 gr drojdie proaspata
  • 1 lingura ulei

SOS:

  • 1 lingura ulei
  • 3 cepe
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 50 ml suc de rosii
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
  • 200 gr salam
  • 150 gr sunca
  • 5 ciuperci
  • 1 ardei rosu
  • 100 gr cascaval ras
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca si salam:

ALUATUL:


Faina se pune intr-un castron , se pune zaharul si praful se sare se amesteca si se face groapa in mijloc.


Se pun drojdia dizolvata in apa calduta si incepem sa framantam , adaugand apa calduta putin cate putin, la final se pune uleiul si se framanta pana se incorporeaza in aluat

Se pune la dospit, acoperit , la caldura vreo 40 min.


SOSUL:


Se toaca ceapa si se pune la calit in ulei , cand a inceput sa se faca aurie se pune pasta de rosii si sucul de rosii. Se condimenteaza cu sare, piper, oregano si busuioc , se mai lasa 5 min la foc iar apoi se lasa la racit.


Salamul se taie felii, sunca cubulete, ciupercile si srdeiul felii.


Aluatul de intinde si se pune in tava rotunda(28 cm ) pe hartie de copt. Se unge aluatul cu sosul , se pune salamul, sunca, apoi ciupercile si ardeiul , cascavalul ras si la final ouale batute cu sare.


Se da la cuptorul preincalzit ( foc potrivit ) cam 20 -30 min.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca si salam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Dea_Dea 1

15.04.2013, 21:23

Rocsi serveste!!

diana_k 1

16.04.2013, 09:00

ce bunatate

babi5 1

11.12.2014, 11:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
O pizza de te lingi pe degete