Pizza cu sunca si salam

de Dea_Dea in Pizza, 15 Apr 2013 | 3958 vizualizari

 

Minunata!!

 

INGREDIENTE

ALUAT:

  • 150 gr faina
  • 1 lingurita de zahar
  • un praf de sare
  • 100 ml apa
  • 10 gr drojdie proaspata
  • 1 lingura ulei

SOS:

  • 1 lingura ulei
  • 3 cepe
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 50 ml suc de rosii
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
  • 200 gr salam
  • 150 gr sunca
  • 5 ciuperci
  • 1 ardei rosu
  • 100 gr cascaval ras
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca si salam:

ALUATUL:

Faina se pune intr-un castron , se pune zaharul si praful se sare se amesteca si se face groapa in mijloc.

Se pun drojdia dizolvata in apa calduta si incepem sa framantam , adaugand apa calduta putin cate putin, la final se pune uleiul si se framanta pana se incorporeaza in aluat
 Se pune la dospit, acoperit , la caldura vreo 40 min.

SOSUL:

Se toaca ceapa si se pune la calit in ulei , cand a inceput sa se faca aurie se pune pasta de rosii si sucul de rosii. Se condimenteaza cu sare, piper, oregano si busuioc , se mai lasa 5 min la foc iar apoi se lasa la racit.

Salamul se taie felii, sunca cubulete, ciupercile si srdeiul felii.

Aluatul de intinde si se pune in tava rotunda(28 cm ) pe hartie de copt. Se unge aluatul cu sosul , se pune salamul, sunca, apoi ciupercile si ardeiul , cascavalul ras si la final ouale batute cu sare.

Se da la cuptorul preincalzit ( foc potrivit ) cam 20 -30 min.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca si salam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Dea_Dea 1

15.04.2013, 21:23

Rocsi serveste!!

diana_k 1

16.04.2013, 09:00

ce bunatate

babi5 1

11.12.2014, 11:08

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
MINI-CALZONE