Pizza cu Sunca

de Maria68 in Pizza, 22 Apr 2012 | 1708 vizualizari

 

Fie ca e vorba de o petrecere sau de o cina, pizza este oricand bine-venita.

 

INGREDIENTE

Pentru 1 forma (28 cm)

  • 250 gr. faina, in plus pentru prelucrat
  • 1/2 cub de drojdie
  • 1 cubulet mic de unt
  • 1/2 lingurita sare
  • Pentru umplutura:
  • cateva felii de sunca slaba
  • gogosar,
  • rosie
  • ,masline
  • 50 gr. cascaval ras,
  • piper,
  • sare,
  • cateva frunzulite de menta.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu Sunca:

Se prepara aluatul de pizza: se pune intr-un castron faina . Se face o adancitura la mijloc , se adauga drojdia, untul si sarea si turnam un pic de apa calduta pentru a dospi un pic drojdia.Se framanta aluatul bine pana devine elastic si nu mai este lipicios. Apoi se pune intr-un castron, se acopera cu o panza si se lasa la dospit intr-un loc cald 1 ora, cat sa-si dubleze volumul.

Se unge tava cu un strat subtire de ulei. Se mai framanta putin aluatul pe suprafata de lucru presarata cu faina si se intinde o lipie cam cat forma .

Deasupra pe aluat incepem sa asezam feliile de sunca, gogosarii,rosiile , maslinele taiate felii,cascavalul ras si daca dorim ketchup-ul.Bineinteles saram si condimentam si presaram cateva fire de menta.


Introducem la cuptorul incins timp de 20-25 min. pana se topeste branza iar marginea e rumenita. Se scoate din cuptor, se taie in felii si se serveste imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu Sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Maria68 1

24.04.2012, 18:46

Multumesc

Sim0na 1

24.04.2012, 20:05

Foarte buna!!!

aalliinnaa07 1

29.04.2012, 18:21

fffff buna imi place mult pizza

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pizza din felii de paine