Pizza cu blat crocant

de Pasiune pentru bucatarie in Pizza, 8 Feb 2010 | 5508 vizualizari

 

Blatul acesta il folosesc foarte des cand fac pizza.L-am gasit intr-o carte cu retete pt pizza

 

INGREDIENTE

  • BLAT
  • 500 g faina
  • 4 linguri ulei
  • 200 ml apa calduta
  • 1 plic drojdie uscata(sau 1 cubulet de 25 g)
  • sare
  • TOPPING
  • salam
  • sunca
  • muschi
  • ciuperci
  • masline
  • ardei
  • cascaval
  • ketchup
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat crocant:

Faceti un aluat din ingredientele de mai sus,manual sau la masina de paine,si lasati la dospit pana isi dubleaza volumul.Cand este gata infainati planseta si impartiti aluatul in 3.Fiecare bucatica o intindeti si o decupati cu forma in care faceti un cerc rotund(eu am facut in baza formei de tort cu peretii detasabili si cu ajutorul acestora am decupat).


Asezam aluatul in forma,il ungem cu ketchup,asezam mezelurile,ciupercile,maslinele si radem cascaval deasupra.Dam la cuptor aprox 15 min


La una dintre ele am spart un ou deasupra.


POFTA BUNA!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat crocant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

bebelusa 1

13.04.2010, 22:14

eu am bagat-o la cuptor . e trecut de 18:00 si nu e bine, dar.... ce-o fi o fi

rivka 1

13.04.2010, 22:22

haha bebelusa chiar zilele trecute am vazut la TV ca e o fabula asta ca seara se depune mai mult, in realitate conteaza doar nr de calorii zilnice , noaptea in timpul somnului se arde cica la fel , nu conteaza la ce ore mananci ci cat .
cica...

adry88 1

07.07.2011, 11:08

extraordinar de buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ceapa si ton