Pizza cu blat crocant

de Pasiune pentru bucatarie in Pizza, 8 Feb 2010 | 5051 vizualizari

 

Blatul acesta il folosesc foarte des cand fac pizza.L-am gasit intr-o carte cu retete pt pizza

 

INGREDIENTE

  • BLAT
  • 500 g faina
  • 4 linguri ulei
  • 200 ml apa calduta
  • 1 plic drojdie uscata(sau 1 cubulet de 25 g)
  • sare
  • TOPPING
  • salam
  • sunca
  • muschi
  • ciuperci
  • masline
  • ardei
  • cascaval
  • ketchup
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat crocant:

Faceti un aluat din ingredientele de mai sus,manual sau la masina de paine,si lasati la dospit pana isi dubleaza volumul.Cand este gata infainati planseta si impartiti aluatul in 3.Fiecare bucatica o intindeti si o decupati cu forma in care faceti un cerc rotund(eu am facut in baza formei de tort cu peretii detasabili si cu ajutorul acestora am decupat).

Asezam aluatul in forma,il ungem cu ketchup,asezam mezelurile,ciupercile,maslinele si radem cascaval deasupra.Dam la cuptor aprox 15 min

La una dintre ele am spart un ou deasupra.

POFTA BUNA!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat crocant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu blat crocant-0
Pizza cu blat crocant-1
Pizza cu blat crocant-2

COMENTARII (6)

bebelusa

bebelusa 1

13.04.2010, 22:14

eu am bagat-o la cuptor . e trecut de 18:00 si nu e bine, dar.... ce-o fi o fi

rivka

rivka 1

13.04.2010, 22:22

haha bebelusa chiar zilele trecute am vazut la TV ca e o fabula asta ca seara se depune mai mult, in realitate conteaza doar nr de calorii zilnice , noaptea in timpul somnului se arde cica la fel , nu conteaza la ce ore mananci ci cat .
cica...

adry88

adry88 1

07.07.2011, 11:08

extraordinar de buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec de ciocolata si menta

de Rux 9

Chec de ciocolata...

ieri la 23:34

Gogosi

de ancutsa 4

Gogosi

ieri la 23:03