Pizza cu blat crocant

de Zamfira in Pizza, 27 Oct 2013 | 3237 vizualizari

 

O pizza foarte buna dar cu un blat crocant, putin uscat.

 

INGREDIENTE

  • Aluat crocant
  • 500 g faina
  • 250 ml apa calduta
  • 1 lingura de iaurt
  • 30 ml ulei de masline
  • 10 g sare
  • Topping-ul de pizza
  • 200 g ciuperci proaspete (1 cutie de ciuperci)
  • 200 g cascaval ras
  • 100 g carnati picanti
  • 50 g masline
  • 4 linguri porumb
  • 1 ceapa rosie
  • 4 linguri de sos de rosii (picant)
  • 1 lingurita de oregano uscat
  • 1 lingurita de cimbru uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat crocant:

Se pune intr-un castron 250 g faina, sarea, uleiul, apa calduta si o lingura de iaurt. Amestecam totul cu o lingura de lemn, apoi lasam la dospit in loc caldut, acoperit cu un servet de bumbac pentru 30 minute. Dupa aceast timp adaugam restul de faina, adica: 250 g. Framantam bine, bine aluatul si avem posibilitatea de a portiona aluatul in cate pizza dorim sa facem. In doua, trei sau patru bile (eu, am pastrat aluatul intreg). Acoperim totul cu un servet si-l lasam sa se odihneasca inca 25 minute.


! Foarte important sa respectam cu exactitate timpii de asteptare!


Intindem foaia sau foile de pizza, apasand cu degetele pe aluat si executand o miscare rotativa.


Ungem aluatul cu sos de rosii, presaram cimbru si oregano, apoi pe rand adaugam toate topping-urile.


Timp de coacere 25 minute (foc mediu).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat crocant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Cris2711 1

27.10.2013, 17:26

Buna

diana_k 1

27.10.2013, 18:12

Aurelia 07_07 1

27.10.2013, 18:12

Ce bunatateee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salam