Pizza cu bordura de branza

de Miha in Pizza, 20 Mai 2010 | 2812 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 lingura ulei
  • 100 ml lapte (sau apa)
  • 200-250 g faina
  • Pentru coroana de branza:
  • cascaval
  • telemea
  • Pentru umplutura:
  • ciuperci
  • sunca de pui
  • piept de pui
  • cascaval
  • masline
  • Pentru sos:
  • 100 ml suc de rosii
  • 2 catei usturoi
  • sare si piper
  • oregano
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu bordura de branza:

Aluat:


Toate ingredientele pentru aluat se pun in cuva masinii de paine, programul de framantare+dospire.


Bordura de branza:


Cascavalul se da pe razatoarea cu ochiuri mari, telemeaua se sfarama cu furculita, apoi se amesteca.


Umplutura:


Ciupercile se taie felii, iar sunca de pui cubulete. Pieptul de pui sarat si piperat dupa gust se prajeste usor in cateva linguri cu ulei de masline.


Aluatul se intinde pe masa infainata, intr-o foaie rotunde de cca 0.5 cm grosime. Pe marginea foii, de jur imprejur se presara cascavalul amestecat cu telemea, apoi marginile se ruleaza catre interior, formand bordura.


Cu atentie se transfera aluatul in tava unsa cu putin ulei. Ungem blatul cu sucul de rosii amestecat cu condimente, apoi umplem coroana cu sunca, pieptul de pui, ciuperci si cascaval. Garnisim cu masline de jur imprejur si dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste.


Sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu bordura de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mena29 1

24.05.2010, 17:30

epurasha2bb 1

16.06.2010, 14:44

fata miha pe asta unde-ai ascuns-o ca nu am vazut-o pana acum! ce tare e!!!5 furci si fac si eu!

nilgun 1

06.09.2013, 22:50

yummy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ceapa si ton