Pizza cu branza de burduf

de deyutzky in Pizza, 12 Iun 2012 | 2939 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pt blat:
  • 2 oua
  • 2 cani de faina
  • 1 cana de lapte caldut
  • 1/2 cana de ulei
  • sare
  • Pt umplutura:
  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 4 catei de usturoi
  • 1 fir de ceapa verde
  • 2 linguri de unt
  • 2 rosii (una pt sos iar una o punem la sfarsit pe blatul de pizza)
  • 1-2 linguri de bulion
  • oregano
  • piper
  • sare
  • masline
  • sunculita afumata
  • cascaval
  • branza de burduf
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu branza de burduf:

Pregatim aluatul: Intr-un bol punem faina, facem o gaura in mijlocul ei in care punem ouale, laptele,uleiul si sare si framantam bine. Intindem o foaie din aluatul obtinut si o punem intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si unt.


Facem un sos din urmatoarele ingrediente: Intr-o tigaie punem cele 2 linguri de unt la topit, adaugam usturoiul taiat marunt, punem carnea taiata cubulete si le calim cateva minute. Taiem o rosie cubulete mici si o punem in tigaie, adaugam firul de ceapa, punem putina apa, adaugam bulionul, oregano, sare si piper dupa gust.


Peste aluatul din tava adaugam un strat de branza de burduf, punem sosul obtinut, sunculita afumata taiata cubulete mici, maslinele si felii subtiri de rosie (din rosia ramasa). Deasupra punem cacaval ras (jumatate din cantitatea totala de cascaval) si dam la cuptor pt aprox 45 de min la foc mic. Inainte cu 10 min de a fi gata, scoatem pizza din cuptor si presaram restul de cascaval ramas.


Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

deyutzky 1

15.06.2012, 23:18

geanina

andreea_angelo 1

25.06.2012, 14:45

mmmmmmm ce bine arata.........

deyutzky 1

25.06.2012, 15:26

multumesc andreea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Pizza quatro formaggi