Pizza cu carnati

de iullianna in Pizza, 1 Oct 2013 | 681 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g faina
  • 50g untura
  • 1/4 lingurita sare
  • 150ml lapte
  • 20g drojdie
  • 2 galbenusuri
  • 300g carnati
  • 500g rosii
  • 250g cascaval
  • piper
  • oregano
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu carnati:

Din faina, sare, drojdie, lapte, galbenusuri si untura se face un aluat care se framanta bine, dupa care se lasa sa creasca la caldura 1-2 ore.


Din aluat se intinde o foaie care se pune intr-o tava dreptunghiulara, acoperind si marginile tavii.


Se aseaza peste aluat carnatii taiati rondele, se presara jumatate din cascaval, se acopera totul cu rosiile taiate felii rotunde, se presara piper, oregano, apoi se pune restul de cascaval.


Se da la cuptor potrivit sa se coaca si se serveste fierbinte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

deyutzky 1

02.10.2013, 06:57

Aurelia 07_07 1

02.10.2013, 07:09

Rocsi 1

02.10.2013, 11:20

Super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza de casa