Pizza cu carnati de bere

de pity19 in Pizza, 6 Mai 2014 | 1056 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o caserola carnati de bere
  • o caserola salam feliute
  • o caserola masline negre
  • un borcan ciuperci
  • un kg faina
  • 75 gr drojdie
  • apa calda
  • cascaval
  • un ou
  • o lg zahar
  • o lg sare
  • un ardei rosu
  • o rosie
  • oregano
  • ketchup pentru pizza
  • masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu carnati de bere:

Aluatul : Amestecam faina cu sarea, zaharul, drojdia dizolvata in 300 ml apa calda, amestecam bine, daca mai trebuie adaugam apa sau faina. Lasam la dospit in loc cald aproximativ 50 de minute.


Dam cascavalul pe razatoare, ardeiul il spalam si il taiem, rosia o spalam si o taiem.


Tapetam masa cu 3 linguri de faina si intindem aluatul cu sucitorul, ungem marginile blatului cu ou si mijlocul cu ketchup, adaugam cateva feliute de salam, ardei, rosii, ciuperci, masline, oregano si cascaval


Tapetam o tava cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la temperatura medie si lasam cca 30 de minute

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carnati de bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Criss 1

07.05.2014, 08:10

_Alina_ 1

07.05.2014, 10:20

Anett 1

07.05.2014, 10:44

tare bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada cu crema de ness si visine

de Rocsi 9

ieri la 19:30

Pastă de ardei kapia copți și fasole boabe

de RODIMUR 5

ieri la 16:31

 Tortellini cu sunca si sos cremos

pe 18.01 la 18:46

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu piept de pui