Pizza cu carnati de bere

de pity19 in Pizza, 6 Mai 2014 | 954 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o caserola carnati de bere
  • o caserola salam feliute
  • o caserola masline negre
  • un borcan ciuperci
  • un kg faina
  • 75 gr drojdie
  • apa calda
  • cascaval
  • un ou
  • o lg zahar
  • o lg sare
  • un ardei rosu
  • o rosie
  • oregano
  • ketchup pentru pizza
  • masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu carnati de bere:

Aluatul : Amestecam faina cu sarea, zaharul, drojdia dizolvata in 300 ml apa calda, amestecam bine, daca mai trebuie adaugam apa sau faina. Lasam la dospit in loc cald aproximativ 50 de minute.


Dam cascavalul pe razatoare, ardeiul il spalam si il taiem, rosia o spalam si o taiem.


Tapetam masa cu 3 linguri de faina si intindem aluatul cu sucitorul, ungem marginile blatului cu ou si mijlocul cu ketchup, adaugam cateva feliute de salam, ardei, rosii, ciuperci, masline, oregano si cascaval


Tapetam o tava cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la temperatura medie si lasam cca 30 de minute

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carnati de bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Criss 1

07.05.2014, 08:10

_Alina_ 1

07.05.2014, 10:20

Anett 1

07.05.2014, 10:44

tare bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Pernute de pizza