Pizza Quattro Formaggi (cu branzeturi)

de Alina26 in Pizza, 9 Oct 2013 | 1149 vizualizari

 

Daca tot mi-ati facut pofta cu pizza cu branzeturi,am facut si eu.

 

INGREDIENTE

  • 250g faina alba
  • 15g drojdie
  • sare
  • 1 lingurita de zahar
  • 4 lg ulei
  • 150ml apa calduta
  • 100g brie
  • 100g gorgonzola
  • 100g cascaval
  • 1 mozzarella
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Quattro Formaggi (cu branzeturi):

1.Am pus faina,drojdia,sarea,zaharul,apa calduta intr-un bol si am inceput sa framant.La sfarsit am adaugat si uleiul si am continuat sa framant.Am acpoerit cu un prosop curat si am lasat sa isi dubleze volumul.


2.Dupa aceea am tapetat cu faina masa de lucru si am intins aluatu,incercand sa fac rotund,cat de cat.


3.Am incins cuptorul la 180°.Am pus in tava aluatul,peste care am pus cascavalu ras,mozzarella taiata rondele,gorgonzola si brie taiata cubulete.Am dat tava la cuptor pentru 30 de minute pana s-a topit toate branzeturile.


Serviti calda.Pofta buna!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Quattro Formaggi (cu branzeturi)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

09.10.2013, 20:05

Rocsi 1

09.10.2013, 20:57

Super..Asa ceva alor mei le place...

Alina26 1

10.10.2013, 15:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si salam de vara uscat