Pizza cu carne tocata , carnat si slaninuta

de delia64 in Pizza, 4 Iun 2014 | 1123 vizualizari

 

A fost tare gustoasa , am facut-o cu ce am avut prin frigider .
Cu siguranta voi mai face asa bunatate .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. faina
  • 1/2 cub drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1 praf de sare
  • 300 ml. apa calduta
  • 3 linguri de ulei
  • 500 gr. carne tocata amestec
  • 2 fire carnati de casa
  • 200 gr. slanina cruda
  • 300 gr. mozzarella
  • 2 ardei iuti
  • pasta de rosii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu carne tocata , carnat si slaninuta:

Intr-o cana punem drojdia cu zaharul si 50 ml.apa calduta sa infloreasca .


Amestecam faina cu drojdia , sarea si restul de apa calduta .


Framantam bine pana se desprinde aluatul de mana , adaugam uleiul caldut si mai framantam putin sa se incorporeze uleiul .


Lasam aluatul la dospit pana isi dubleaza volumul .


Intindem aluatul si il asezam in tava unsa cu ulei .


Incalzim cuptorul la 180 de grade .


Punem pasta de rosii , cascavalul , carnea tocata , carnatul , slaninuta si ardeii taiati rondele .


Lasam 10 minute sa creasca in tava si introducem in cuptorul incalzit pentru 30 /40 de minute.


Cand este bine rumenita pizza scoatem din cuptor si o servim calda cu ketchup dulce sau picant dupa preferinta .


Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Se poate adauga la pasta de rosii smantana , mustar , cimbru si oregano si se toarna peste pizza scoasa din cuptor .

2

Se pot adauga masline .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carne tocata , carnat si slaninuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

delia64 1

04.06.2014, 20:13

Rocsi

botcrina 1

06.06.2014, 13:15

yamiiiii

delia64 1

06.06.2014, 15:09

Crina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Pizza briose