Pizza cu cartofi

de adry88 in Pizza, 25 Sep 2013 | 573 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 cub drojdie
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri unt
  • 1 praf de sare
  • apa calduta
  • 4-5 cartofi medii
  • cascaval
  • telemea
  • sunca
  • masline
  • sare
  • piper
  • ketchup univer
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu cartofi:

Se amesteca faina cu sarea si zaharul,facem gaura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in putina apa calduta,untul la temperatura camerei,apa treptat, pana rezulta o coca nelipicioasa,acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.


Spalam cartofii si ii punem la fiert cat sa intre furculita in ei, in apa cu sare.


Ii trecem pe sub un jet de apa rece si ii lasam sa se raceasca bine.


Ii curatam de coaja si ii taiem rondele sau cubulete.


Amestecam cartofii cu sare si piper dupa gust.


Intindem coca intr-o foaie de cca 1 cm grosime.


Asezam in tava tapetata cu hartie de copt,adaugam ketchup,cartofii,sunca taiata,felii de telemea,masline si deasupra adaugam cascaval dat prin razatoare


Dam la cuptorul incalzit cca 30 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Bunica 1

25.09.2013, 17:54

Cam buna!

Rocsi 1

25.09.2013, 19:58

Cu cartofi..Sigur imi va placea

adry88 1

26.09.2013, 09:12

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ou