Minipizza

de merisor in Pizza, 30 Sep 2013 | 2640 vizualizari

 

E putin mai mult de munca la aranjatul aluatului in forme, dar sunt de efect.

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 200 ml lapte
  • 25 gr drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 400 gr faina
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • Pentru topping:
  • 150 gr piept de pui
  • 150 gr sunca presata
  • 150 gr ciuperci conservate
  • 1 rosie
  • 1 gogosar
  • piper
  • oregano
  • 150 gr urda
  • 1 ou
  • sare
  • cateva fire de marar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minipizza:

Pentru aluat: intr-un bol, frecam drojdia cu zaharul pana la lichefiere, adaugam laptele caldut in care am dizolvat un varf lingurita de sare, apoi incepem sa incorporam faina. Infainam masa si rasturnam aluatul pe masa unde incepem sa framantam picurand si ulei in maini pana cand aluatul nu se mai lipeste.


Punem aluatul inapoi in bol, il acoperim cu un stergar si il lasam la crescut aproximativ 15 minute.


Dupa ce a crescut suficient, intindem aluatul pe masa de lucru si decupam 8 crecuri.


Punem fiecare cerc intr-o forma de tartina unsa cu ulei si ii imbracam peretii interiori.


Intepam din loc in loc aluatul cu o furculita.


Taiem pieptul de pui(eu am avut de la gratar) in cubulete, la fel sunca preasata si gogosarul, le amestecam intr-un bol si adaugam urda, mararul tocat, ciupercile tocate si oul.


Omogenizam, condimentam si incepem sa umplem tartinele cu aceasta compozitie.


La mijloc asezam cate o felie de rosie si dam la cuptor pentru 30 minute la 180 grade.


Servim cu ketchup dupa preferinte.





 

TIPS-URI

1

Urda se poate inlocui cu orice fel de branza.

2

Le servim cu ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Minipizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

adriana65 1

30.09.2013, 21:07

Ce bine arata!

CookieMonster 1

30.09.2013, 21:29

cat de frumoase ti-au ieisit

Andreea Caroline 1

07.10.2013, 17:13

De foarte mare efect

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza quatro formaggi