Pizza cu blat de paine toast

de Adi in Pizza, 4 Oct 2014 | 8755 vizualizari

 

Am facut aceasta pizza eu si baietii mei, cand Meri a fost plecata la tara.
Nu m-am incumetat sa fac blat asa ca am recurs la aceasta improvizatie, dar tot buna a iesit.
Bineinteles ca am lucrat sub indrumarea telefonica a Mariei mele :)
Mi-au dat si baietii o mana de ajutor.

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 12 felii de paine toast cu secara
  • 2 oua
  • 4 linguri lapte
  • Pentru umplutura:
  • 200 gr salam
  • 200 gr sunca presata
  • 2 carnati de casa
  • 170 gr ciuperci din conserva
  • 1 rosie
  • 200 gr cascaval ras
  • 2 oua
  • ketchup pentru servit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat de paine toast:

Se feliaza salamul, sunca presata si carnatii.


Ciupercile se scurg si se mai maruntesc putin.


Cascavalul se da prin razatoarea mare.


Rosia se feliaza si ea.


Intr-o tava(33/43 cm) se aseaza feliile de paine, astfel incat sa fie acoperita toata suprafata, se mai taie din felii daca este cazul.


Se bat doua oua si se dilueaza cu 4 linguri de lape, apoi se imprastie aceasta compozitie peste feliile de paine si se aseaza ingredientele feliate deasupra, intr-o ordine aleatoare.


Peste acestea se imprastie cascavalul ras urmat de ouale amestecate bine.


Se da tava la cuptor pentru 35 de minute la 180 de grade.


Se serveste cu ketchup picant sau dulce, dupa preferintele fiecaruia.


Eu si baietii am fost multumiti de rezultat, vom mai repeta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat de paine toast" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Valclaudia 1

05.10.2014, 18:02

ce bunatate de pizzaaaaa! Felicitari, arata ca din revista!

claudiaO 1

06.10.2014, 09:55

buna buna buna!!!

-Licurici- 1

23.06.2015, 08:28

O idee buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Pizza pe blat din paine