Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se dezgheaţă foietajul la temperatura camerei, se întinde şi se feliază în 16 părţi – 4 pe orizontală şi 4 pe verticală.
Ungem cu ketchup fiecare pătrăţel şi presărăm oregano. Punem ciuperci tăiate feliuţe (bine stoarse in cazul ciupercilor din conservă), rondele de cârnaţi, măsline feliuţe şi câteo feliuţă de caşcaval. Aşezăm feliuţele pe o tavă tapetată cu hârtie pentru copt.
Se dă la cuptorul încins la 180 grade, timp de 30 minute.
Se scoate când a crescut puţin şi aluatul este auriu.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult