Pizza cu cascaval de oaie

de Dana Cristea - pusikmea in Pizza, 3 Dec 2010 | 3605 vizualizari

 

delicioasa

 

INGREDIENTE

  • pt blat:
  • 300 g faina
  • 1 pahar de apa calduta
  • un praf de sare
  • 1 ou
  • 1 prafde copt
  • 4 linguri de ulei
  • pt topping:
  • cascaval de oaie
  • salam uscat de curcan
  • ardei rosu
  • sos pizza
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu cascaval de oaie:

Amestecam faina cu sarea si praful de copt, dupa care punem apa si inceoem sa framantam usor, adaugam oul si uleiul si framantam energic pt a se omogeniza bine aluatul, trebuie sa iasa un aluat fraged care sa nu se lipeasca de maini ( daca mai este nevoie completam cu faina, sau apa)


Lasam 10 min sa se odihneasca.


Dam cascavalul pe razatoarea mica, taiem salamul feiute subtiri, iar ardeiul il taiem rondele.


Intindem o foaie rotunda, pe care o ungem cu putin ulei si sos de pizza, apoipunem un rand de cascaval ras, salamul si ardeiul si iar un rand de cascaval.


Dam la cuptorul preincalzit 15 min.


Servim alaturi de un pahar de vin rosu :D

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu cascaval de oaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Dana Cristea - pusikmea 1

04.12.2010, 10:02

multumesc frumos tuturor, ma bucur ca va place

Rocsi 1

04.12.2010, 11:16

Dana Cristea - pusikmea 1

04.12.2010, 12:51

baga rocsi baga

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de pui cu galuste
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Deep Dish Pizza