Pizza cu cascaval de oaie

de Dana Cristea - pusikmea in Pizza, 3 Dec 2010 | 5485 vizualizari

 

delicioasa

 

INGREDIENTE

  • pt blat:
  • 300 g faina
  • 1 pahar de apa calduta
  • un praf de sare
  • 1 ou
  • 1 prafde copt
  • 4 linguri de ulei
  • pt topping:
  • cascaval de oaie
  • salam uscat de curcan
  • ardei rosu
  • sos pizza
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu cascaval de oaie:

Amestecam faina cu sarea si praful de copt, dupa care punem apa si inceoem sa framantam usor, adaugam oul si uleiul si framantam energic pt a se omogeniza bine aluatul, trebuie sa iasa un aluat fraged care sa nu se lipeasca de maini ( daca mai este nevoie completam cu faina, sau apa)

Lasam 10 min sa se odihneasca.

Dam cascavalul pe razatoarea mica, taiem salamul feiute subtiri, iar  ardeiul il taiem rondele.

Intindem o foaie rotunda, pe care o ungem cu putin ulei si sos de pizza, apoipunem un rand de cascaval ras, salamul si ardeiul si iar un rand de cascaval.

Dam la cuptorul preincalzit 15 min.

Servim alaturi de un pahar de vin rosu :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu cascaval de oaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (27)

Dana Cristea - pusikmea 1

04.12.2010, 10:02

multumesc frumos tuturor, ma bucur ca va place

Rocsi 1

04.12.2010, 11:16

Dana Cristea - pusikmea 1

04.12.2010, 12:51

baga rocsi baga

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza rapida