Pizza cu ceapa verde si altele

de Constelatialeu in Pizza, 10 Ian 2015 | 4758 vizualizari

 

Nu mananc pizza,dar prestez la greu.....

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 300 g faina
  • 150 ml lapte
  • 20 g drojdie proaspata
  • 3 linguri ulei masline
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • Umplutura
  • 200 g salam victoria
  • 2 oua
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 borcanel cu ciuperci taiate
  • 10-15 masline
  • 1/4 ardei gras rosu
  • cascaval
  • ketchup
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ceapa verde si altele:

Blat: Faina am cernut-o intr-un castron, in mijloc am sfaramat drojdia, am adaugat sarea si zaharul, apoi laptele caldut si am inceput sa omogenizez. Dupa ce am omogenizat aluatul am inceput sa framant adaugand uleiul de masline, am framantat cca 15 minute, apoi am lasat la crescut 1 ora.

Umplutura: Am taiat salamul cubulete mici, ceapa am maruntit-o, ardeiul l-am taiat in cubulete, toate acestea le-am pus la calit, pana s-a inmuiat ardeiul. Scurgem ciupercile si le maruntim, scoatem samburii de la masline si le maruntim. Ingredientele calite le-am amestecat cu ciupercile, maslinele si cele doua oua.

Dupa ce a crescut aluatul il impartim in doua. Am folosit doua forme, una de ceramica mai mare si una de teflon mai mica. Am uns formele cu ulei, am intins aluatul si apoi umplutura, peste umputura am ornat cu cascaval. Am bagat formele la cuptor. Aici depinde de cuptorul fiecaruia, eu le-am tinut aproximativ 1 ora, presiunea la gaze fiind mica...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ceapa verde si altele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

anca_rm 1

11.01.2015, 12:23

pacat ca nu stai mai aproape ca as cere si eu o bucatica mica

elucubratiiculinare 1

11.01.2015, 20:52

mihaelar63 1

12.01.2015, 21:35

Eu mananc si cu altele. Nu-s fitoasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salam italian