Pizza cu ciuperci si ou

de La Ancuta in Pizza, 8 Feb 2011 | 2438 vizualizari

 

cu blat subtire si crocant, cum imi place mie :)

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 1/2 plic drojdie uscata
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1/4 cana lapte cald
  • 1/4 cana apa calda
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 cani faina
  • Sos:
  • 1 ceapa mica
  • 3 catei de usturoi
  • 50 ml suc de rosii
  • cimbru
  • oregano
  • sare, piper
  • Topping:
  • 2 borcane ciuperci
  • cateva felii salam uscat
  • 2 oua
  • 150 g cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ciuperci si ou:

Intr-un castron punem drojdia, zaharul si sarea. Adaugam laptele si apa si lasam sa 2 minute.


Adaugam apoi uleiul si amestecam.


Adaugam faina si framantam un aluat elastic, nelipicios. Daca mai este nevoie mai adaugamputina faina.


Impartim aluatul in doua si il intindem in tava unsa cu ulei. Eu am facut o singura pizza mai mare, in tava de aragaz.


Lasam sa stea 10 minute in tava.


Intre timp pregatim sosul. Ceapa taiata marunt o calim in putin ulei de masline iar apoi adaugam uasturoiul maiatmarunt. Stingem cu sucul de rosii si adaugam condimentele. Lasam sa fiarba cateva minute pana se ingroasa putin.


Intindem sosul peste blat iar apoi punem ciupercile taiate felii.


Radem cascaval deasupra si aranjam feliile de salam uscat.


Dam la cuptor, la foc potrivit 10-15 minute.


Scoatem tava din cuptor si spargem un ou in mijloc. Pentru ca a fost o pizza mai mare am pus doua oua :).


Mai dam la cuptor cateva minute, pana se incheaga oul. Eu m lasat-o putin cam mult, dar deh, asa-i cu copii :))).


Scoatem din cuptor, portionam si servim calda cu sos pentru pizza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ciuperci si ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

mena29 1

09.02.2011, 20:51

Tot asa imi place si mie asa ca vreau

La Ancuta 1

09.02.2011, 20:55

Cam tarziu Mena, dar pentru tine am pastrat o bucata

elena1988 1

10.02.2011, 15:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Pizza delicioasa