Pizza cu de toate

de Isabel in Pizza, 15 Iun 2013 | 2210 vizualizari

 

Pizza cu de toate,de fapt cu ce am gasit prin casa.Prima oara cand fac si a iesit senzational de buna.

 

INGREDIENTE

  • Pt. blat (coca):
  • 1 cub de drojdie (25g)
  • un pahar apa calduta,
  • un praf de sare,
  • 3-4 lg ulei
  • faina cat cuprinde (aprox.250 g)
  • Pt umplutura:
  • 300 g ciuperci,
  • o ceapa,
  • 200 g cremvusti,
  • 100 g salam,
  • sunca afumata (100 g),
  • 1 ou,
  • 100 g bulion,
  • sare, piper, marar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu de toate:

Blatul (coca): se face maiaua intr-un bol, se amesteca drojdia faramitata, sarea, jumatate de apa si 3 lg faina si se lasa pana isi dubleaza volumul. Apoi se adauga restul de apa, 3 lg ulei si faina cate putin, pana se face un aluat elastic. Se unge coca formata cu cealalta lg de ulei si se lasa sa creasca pana isi dubleaza volumul.


Umplutura: pana creste coca se taie ceapa marunt si se curata si taie fasii ciupercile, se caleste ceapa si ciupercile pana scade apa ce se lasa din ele. Se amesteca intr-un bol bulionul cu sare si piper, se taie rondele cremvustii, salamul fasii, sunca marunt si oul batut cu putina sare, piper si marar intr-un bol.


Se intinde coca intr-o foaie subtire si se aseaza in tava de la arargaz unsa si tapetata in prealabil si se da 5 minute la cuptorul incalzit in prealabil, apoi se scoate si se unge cu bulionul preparat. Se aseaza compozitia de ciuperci cu ceapa, rondelele de cremvusti, fasiile de salam, sunca si se da la cuptor pt 10-15 minute la 180 grade (in functie de cuptor) pana se rumenesc un pic cremvustii. Se scoate si se adauga oul batut pregatit de dinainte si se mai lasa 5 minute la cuptor.


Se serveste calda cu ketchup.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu de toate" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

15.06.2013, 18:07

Rocsi 1

15.06.2013, 20:43

Bine ai venit!

Isabel 1

16.06.2013, 15:23

multumesc...o sa postez cand am timp retete noi,unele inspirate de aici sau alte saituri imbunatatite de mine,altele inventate de mine.Imi place foarte mult sa gatesc e o pasiune a mea,un hobii,ma relaxeaza ma face sa ma simt bine.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pizza pe blat de foietaj