Pizza cu de toate

de Isabel in Pizza, 15 Iun 2013 | 3393 vizualizari

 

Pizza cu de toate,de fapt cu ce am gasit prin casa.Prima oara cand fac si a iesit senzational de buna.

 

INGREDIENTE

  • Pt. blat (coca):
  • 1 cub de drojdie (25g)
  • un pahar apa calduta,
  • un praf de sare,
  • 3-4 lg ulei
  • faina cat cuprinde (aprox.250 g)
  • Pt umplutura:
  • 300 g ciuperci,
  • o ceapa,
  • 200 g cremvusti,
  • 100 g salam,
  • sunca afumata (100 g),
  • 1 ou,
  • 100 g bulion,
  • sare, piper, marar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu de toate:

Blatul (coca): se face maiaua intr-un bol, se amesteca drojdia faramitata, sarea, jumatate de apa si 3 lg faina si se lasa pana isi dubleaza volumul. Apoi se adauga restul de apa, 3 lg ulei si faina cate putin, pana se face un aluat elastic. Se unge coca formata cu cealalta lg de ulei si se lasa sa creasca pana isi dubleaza volumul.

Umplutura: pana creste coca se taie ceapa marunt si se curata si taie fasii ciupercile, se caleste ceapa si ciupercile pana scade apa ce se lasa din ele. Se amesteca intr-un bol bulionul cu sare si piper, se taie rondele cremvustii, salamul fasii, sunca marunt si oul batut cu putina sare, piper si marar intr-un bol.

Se intinde coca intr-o foaie subtire si se aseaza in tava de la arargaz unsa si tapetata in prealabil si se da 5 minute la cuptorul incalzit in prealabil, apoi se scoate si se unge cu bulionul preparat. Se aseaza compozitia de ciuperci cu ceapa, rondelele de cremvusti, fasiile de salam, sunca si se da la cuptor pt 10-15 minute la 180 grade (in functie de cuptor) pana se rumenesc un pic cremvustii. Se scoate si se adauga oul batut pregatit de dinainte si se mai lasa 5 minute la cuptor.

Se serveste calda cu ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu de toate" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

15.06.2013, 18:07

Rocsi 1

15.06.2013, 20:43

Bine ai venit!

Isabel 1

16.06.2013, 15:23

multumesc...o sa postez cand am timp retete noi,unele inspirate de aici sau alte saituri imbunatatite de mine,altele inventate de mine.Imi place foarte mult sa gatesc e o pasiune a mea,un hobii,ma relaxeaza ma face sa ma simt bine.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema de morcovi cu ghimbir

de Anett 1

ieri la 21:54

Faguri

ieri la 16:03

Paine cu faina integrala de secara si tarate de grau

de katty 7

ieri la 14:11

Ciuperci coapte cu verdeturi (de post)

de katty 7

ieri la 14:05

Hummus de fasole

de katty 7

ieri la 11:33

TOP
utilizatori

katty

5333 puncte

Rocsi

4428 puncte

Constelatialeu

3656 puncte

mihaelar63

3377 puncte

dantes

2307 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu ficatei in sos de rosii
  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema de morcovi cu ghimbir

de Anett 1

ieri la 21:54

Faguri

ieri la 16:03

Paine cu faina integrala de secara si tarate de grau

de katty 7

ieri la 14:11

Ciuperci coapte cu verdeturi (de post)

de katty 7

ieri la 14:05

Hummus de fasole

de katty 7

ieri la 11:33

RETETA RECOMANDATA
Lipie cu galbiori