Pizza cu de toate

de Isabel in Pizza, 15 Iun 2013 | 2097 vizualizari

 

Pizza cu de toate,de fapt cu ce am gasit prin casa.Prima oara cand fac si a iesit senzational de buna.

 

INGREDIENTE

  • Pt. blat (coca):
  • 1 cub de drojdie (25g)
  • un pahar apa calduta,
  • un praf de sare,
  • 3-4 lg ulei
  • faina cat cuprinde (aprox.250 g)
  • Pt umplutura:
  • 300 g ciuperci,
  • o ceapa,
  • 200 g cremvusti,
  • 100 g salam,
  • sunca afumata (100 g),
  • 1 ou,
  • 100 g bulion,
  • sare, piper, marar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu de toate:

Blatul (coca): se face maiaua intr-un bol, se amesteca drojdia faramitata, sarea, jumatate de apa si 3 lg faina si se lasa pana isi dubleaza volumul. Apoi se adauga restul de apa, 3 lg ulei si faina cate putin, pana se face un aluat elastic. Se unge coca formata cu cealalta lg de ulei si se lasa sa creasca pana isi dubleaza volumul.


Umplutura: pana creste coca se taie ceapa marunt si se curata si taie fasii ciupercile, se caleste ceapa si ciupercile pana scade apa ce se lasa din ele. Se amesteca intr-un bol bulionul cu sare si piper, se taie rondele cremvustii, salamul fasii, sunca marunt si oul batut cu putina sare, piper si marar intr-un bol.


Se intinde coca intr-o foaie subtire si se aseaza in tava de la arargaz unsa si tapetata in prealabil si se da 5 minute la cuptorul incalzit in prealabil, apoi se scoate si se unge cu bulionul preparat. Se aseaza compozitia de ciuperci cu ceapa, rondelele de cremvusti, fasiile de salam, sunca si se da la cuptor pt 10-15 minute la 180 grade (in functie de cuptor) pana se rumenesc un pic cremvustii. Se scoate si se adauga oul batut pregatit de dinainte si se mai lasa 5 minute la cuptor.


Se serveste calda cu ketchup.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu de toate" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

15.06.2013, 18:07

Rocsi 1

15.06.2013, 20:43

Bine ai venit!

Isabel 1

16.06.2013, 15:23

multumesc...o sa postez cand am timp retete noi,unele inspirate de aici sau alte saituri imbunatatite de mine,altele inventate de mine.Imi place foarte mult sa gatesc e o pasiune a mea,un hobii,ma relaxeaza ma face sa ma simt bine.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza carbonara