Pizza cu doua blaturi

de nadina73 in Pizza, 13 Iul 2010 | 5601 vizualizari

 

Avem o problema mare noi,piticilor mei le place mult pizza mai ales lui Rares, asa ca m-am gandit sa o fac cu doua blaturi, sa vedem cum e. E grozava, va spun sincer merita

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 500 faina
  • 20 drojdie
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingura de zahar
  • 1 ou
  • 200 apa acalduta
  • 50 ulei masline
  • Umplutura:
  • 2 conserve carne de porc (450 g ambele)
  • 300 g cascaval sau branza
  • 150 g masline negre fara samburi
  • pasta de tomate
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 ou crud pt uns
  • oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu doua blaturi:

Se pun toate ingredintele pentru blat in masina de paine si se lasa la framantat si dospit.


Se imparte aluatul in 2 si se intind doua foi cat tava in care coaceti pizza. Eu am pus in cea de la aragaz si e de 45/37 (deci am masurat tava fetelor) se unge tava cu putin unt sau ulei apoi se pune foaie ,dupa care se unge bine cu pasta de tomate se pune oregano apoi umplutura.


Pt umplutura am zdrobit cu furculita carnea din conserve(2),ardeiul si maslinele le-am tocat cu badidora,apoi le-am amestecat cu branza .


Se amesteca bine toate impreuna apoi se pun peste blatul de pizza in tava dupa care se intinde cea de a doua foaie apoi se unge bine cu ou se decoreza dupa bunul plac si se da la cuptor pentru 30-40 minute la 170 grade

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu doua blaturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

mena29 1

18.07.2010, 16:39

nadina73 1

19.07.2010, 02:57

nu rade mana ca portia ta e la rece te astepatahai sa nu expire

Panacris 1

29.11.2013, 12:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tarta cu magiun de prune si prune uscate

de RuxyRux 9

ieri la 21:33

Supa crema cu peste

de xana 5

ieri la 20:18

Naan- paine indiana

de xana 5

ieri la 19:43

Painici umplute

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Pizza pufoasa