Pizza cu masline

de blue65 in Pizza, 15 Oct 2013 | 601 vizualizari

 

pentru iubitorii de masline

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 250g faina
  • un varf de cutit zahar
  • un praf de sare
  • jumatate de cub drojdie proaspata
  • 50ml lapte
  • 70ml apa
  • 2linguri ulei de masline
  • Umplutura
  • ketchup Univer dulce
  • busuioc
  • un cabanos
  • 1 buc rosie
  • 200g masline
  • 120g mozzarela
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu masline:

se pune faina in castron, peste care se adauga sarea, zaharul, drojdia inmuiata in putina apa calda;


se framanta bine cu apa si lapte;


se adauga uleiul de masline si se mai framanta putin, dupa care se lasa aluatul la crescut aproximativ 10minute, timp in care se taie mozzarela cuburi, rosia felii, cabanosul, maslinele in doua(se scot samburii);


se intinde foaia, se inteapa cu furculita, se unge cu ketchup, se adauga mozzarela, rosia, cabanosul, maslinele si busuiocul;


se da la cuptor aproximativ 15minute la foc mediu.

 

TIPS-URI

1

pentru a iesi marginea crocanta si buna, se adauga putina mozzarela si se ruleaza putin

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Rocsi 1

15.10.2013, 13:10

Buna

blue65 1

15.10.2013, 13:57

multumesc

MotanLaOale 1

15.10.2013, 16:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ou