Pizza cu mortadella, ciuperci si oua

de madi_marin in Pizza, 26 Sep 2010 | 4115 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat :

  • 250 g faina
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • sare
  • zahar
  • 100 - 125 ml apa calda
  • 2 linguri ulei

Umplutura:

  • 3 felii de mortadella
  • 2 felii sunculita taraneasca
  • masline fara samburi
  • 150 g ciuperci
  • 150 g cascaval
  • 4 oua
  • pasta de tomate
  • condimente aromate pentru pizza
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu mortadella, ciuperci si oua:

Se prepara aluatul pentru blat : se amesteca intr-un castron toate ingredientele si se framanta un aluat care nu se mai lipeste de mana. Daca mai e nevoie se mai adauga putina faina. I se da forma de bila si se lasa la crescut la loc caldut pana pregatim ingredientele pentru umplutura.


Mortadella si sunculita taraneasca se taie fasii mai mari, maslinele se taie marunt, ciupercile se lasa intregi daca sunt mici, daca nu....se taie, iar cascavalul se da pe razatoarea cu ochiuri mici.


In tava mare de cuptor tapetata cu hartie de copt se pune aluatul intins in foaie rotunda, se unge cu ulei si pasta de tomate,se pune un strat de cascaval ras, se presara deasupra ierburi aromate, se pun fasiile de mezel, maslinele, ciupercutele, iar cascaval ras si deasupra se sparg cu grija ouale. Se da tava la cuptor pana ce ouale s-au inchegat.

 

TIPS-URI

1

E buna si pentru micul dejun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu mortadella, ciuperci si oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

madi_marin 1

03.10.2010, 08:19

lilik....ma bucur ca iti place....

Adinacarla 1

05.10.2010, 13:05

pizzaaa...

madi_marin 1

05.10.2010, 17:46

Adinacarla....ai ajuns cam tarziu.... dar lasa ca data viitoare te trec pe lista....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Melcisori de pizza