Calzone

de Andreea Caroline in Pizza, 4 Oct 2015 | 941 vizualizari

 

Pentru pachetelul vesel.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat pizza
  • 8 linguri suc de rosii
  • busuioc proaspat
  • branza tip scamorza
  • crenvusti
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calzone:

Aluatul de pizza il scoatem din ambalaj, il intindem si il taiem in 6 parti egale .


Branza o taiem felii subtiri iar crenvustii in rondele subtiri.


Sucul de rosii il amestecam cu putin ulei de masline, sare, piper si busuioc proaspat tocat. Il fierbem 2-3 minute la foc mic si lasam sa se raceasca.


Pe fiecare patrat de aluat de pizza punem sos de rosii, scamorza si crenvusti .


Inchidem patratul de pasta si presam bine marginele sa nu se deschida in timpul coacerii . Intepam suprafata cu o scobitoare.


Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt, asezam cele 6 bucati calzone si dam la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pana ce se rumenesc usor la suprafata.


Se servesc atit calzi cat si reci.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Calzone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Andreea Caroline 1

05.10.2015, 15:25

mihaelar63 1

07.10.2015, 16:35

Andreea dar carnita nu pui deloc ? Acesta sa fie secretul siluetei tale ?

Andreea Caroline 1

10.10.2015, 11:55

) .... care silueta tu Miha ) .... ca de cand ma tot chinui sa slabesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Placinte sandwich