Placinte sandwich

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 19 Oct 2015 | 2953 vizualizari

 

O super idee pentru pachetelul de la scoala sau atunci cand ai musafiri.

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa calduta
  • 300 ml lapte
  • 2 linguri de zahar
  • 1 ou
  • 60 ml ulei
  • 1 pliculet de drojdie
  • 800 gr de faina
  • 2 lg de sare
  • Umplutura:
  • 100 gr sunca
  • 100 gr cascaval Delaco
  • 100 gr branza sarata
  • 1 salata verde
  • 1 rosie
  • 1 ardei kapia rosu
  • 150 gr smantana
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte sandwich:

          Mai intai preparam maiaua(apa calduta cu lingura de zahar si drojdia).Intr-un castron punem faina,in mijloc punem maiaua,ouale,laptele si uleiul.Framantam bine aluatul si lasam sa creasca intr-un loc cald.

        Pana creste aluatul pregatim umplutura placintelor.Cascavalul si branza se dau individual pe razatoare.Feliile de sunca le taiem in doua.Salata se spala bine,rosia si ardeiul se taie felii subtiri.

        Cand aluatul a crescut incingem uleiul intr-o tigaie adanca,rupem cu mana bucati din aluat si le intindem pe blatul de lucru cu mana,blat pe care in prealabil l-am uns cu ulei.

         Fiecare placinta o prajim pe ambele parti si le scoatem pe prosoape de hartie.Le umplem pe rand :ungem placinta cu smantana,presaram cascaval si branza,adaugam o felie de sunca,una de salata,rosii si ardei.Pofta buna.

TIPS-URI

1

Placintele se rumenesc la foc potrivit.

2

Umplutura o putem face cum dorim:salam,sunca,kaizer,branza de burduf,orice legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte sandwich" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati