Pizza cu ou si salam

de Lily_Musat in Pizza, 14 Iul 2009 | 9769 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru coca: 450 g faina, 250 ml lapte caldut, 1 cub de drojdie, 2 lingurite zahar, 1 lingurita sare, 50 g unt, 1 galbenus de ou pentru uns chiflele, 1 lingura de lapte care se amesteca cu galbenusul de ou.
  • Ingrediente pentru toping: 4 oua, 300 g salam uscat de sibiu feliat, 8 feliute de branza topita, 300 ml suc de rosii, sare, piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ou si salam:

Laptele se amesteca cu drojdia bine, cu zaharul,sarea si cu untul topit in prealabil la cuptorul cu microunde la 800w cca 30 secunde. Se pun in vasul la masina de paine si se adauga si faina.


Impartim coca in 4, intindem pe masa o parte din coca si o punem in tava tapetata cu hartie de copt, o intepam cu furculita sa nu se umfle, punem sucul de rosii, salamul, branza topita si pe fiecare pizza punem cate 1 ou. Incingem cuptorul electric cu aer cald la 200 grade si o bagam pe gratarul din mijloc. O lasam 15 minute pana cand se rumeneste putin. Pe deasupra punem ketchup iute. E delicioasa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ou si salam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Lily_Musat 1

20.07.2009, 14:28

De pizza cu sarmale ai auzit?

Lily_Musat 1

20.07.2009, 17:03

Pizza asta este deosebit de buna. Se face simplu dar gustul este delicios.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza Capriciosa