Pizza cu parizer, salam si branza

de Andra_Constantinescu in Pizza, 10 Noi 2015 | 729 vizualizari

 

Pentru "Saptamana barbatilor care gatesc". Hai ca nu e greu sa pregateasca domnii o pizza, nu? Am facut-o fara ciuperci si masline pentru ca fetitei mele nu ii plac si am zis sa o scutesc de munca de a alege aceste ingrediente si de a le da deoprte.

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 250 g faina;
  • 4 g drojdie uscata;
  • sare;
  • doua linguri ulei;
  • 100 ml lapte dulce, caldut.
  • Topping:
  • 200 g parizer din piept de pui;
  • 150 g salam rustic;
  • 100 g ketchup dulce + 4 linguri apa;
  • un ou;
  • ierburi aromatice uscate: cimbru, oregano, busuioc;
  • un varf de cutit de boia de ardei dulce;
  • 100 g branza de vaca.
  • Dimensiune tava: 20 x 30 cm
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu parizer, salam si branza:

Faina se amesteca cu drojdia uscata intr-un vas si se lasa deoparte 10-15 minute.


Dupa trecerea acestui timp de repaus, se adauga sarea si laptele caldut peste faina si se amesteca, formand o bila, dupa ce mainile au fost unse cu ulei. Vasul se acopera cu o punga si se lasa intr-un loc cald pana cand coca va fi crescut.


Intre timp, se pregateste toppingul si se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.


Parizerul si salamul se taie cubulete.


Intr-un castron se pun ketchupul si apa, oul, ierburile aromatice si boiaua de ardei dulce. Se amesteca bine cu o furculita, dupa care deasupra se rade branza pe razatoarea mare si se incorporeaza.


Se unge o tava cu ulei si se intinde coca, apoi se presara parizerul si salamul, dupa care se intinde uniform compozitia din castron. Se introduce tava la cuptor pana cand pizza se rumeneste frumos.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu parizer, salam si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Andra_Constantinescu 1

10.11.2015, 22:41

miki_a 1

11.11.2015, 09:24

Gherca Daniela 1

11.11.2015, 13:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!