Pizza cu peste

de - Andreea - in Pizza, 9 Oct 2013 | 2666 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 250 ml apa
  • 1 cub drojdie proaspata
  • 4 linguri ulei
  • un varf de sare
  • 200 gr macrou in ulei
  • suc de rosii
  • sare
  • piper
  • 100 gr masline verzi
  • ketchup
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu peste:

Incepem prin a face blatul punand faina intr-un bol si amestecand-o cu drojdia dizolvata in apa calda cu un varf de sare.

Adaugam uleiul si incepem sa framantam pana obtinem un aluat elastic si nelipicios.

Lasam la dospit pana ce isi dubleaza volumul.

Intindem o foaie de aluat ,ungem cu suc de rosii (sarat si piperat dupa gust).

Deasupra punem macroul maruntit si maslinele taiate in patru ( fara samburi).

Dam la cuptor la 180 grade.

Se serveste calda cu ketchup .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu peste" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Corinuta 1

09.10.2013, 13:06

RoXx 1

09.10.2013, 13:11

delicioasa

laura_n 1

09.10.2013, 17:32

vaaai, ce nebunie, big like

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ciuperci si carne de pui afumata