Pizza cu rosii cherry

de simsim82 in Pizza, 15 Feb 2014 | 1909 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g faina
  • 100 ml apa
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • 5 g drojdie
  • 50 ml ulei de masline
  • 7-8 rosii cherry
  • sare grunjoasa
  • oregano sau rozmarin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu rosii cherry:

Se amesteca apa cu sarea, zaharul si 25 ml ulei. se adauga jumatate din cantitatea de faina si se amesteca bine. Apoi se adauga drojdia maruntita si se amesteca bine,pana se incorporeaza. La final se adauga restul de faina si se framanta pana se dezlipeste aluatul de maini.


Intr-o tava turnam in centru 25 ml ulei si asezam aluatul pe ulei, apoi cu o pensula ungem tot aluatul cu uleiul din tava. Lasam la crescut o ora.


Dupa ce creste, se intinde aluatul, cu mainile, pana ajunge in toate colturile tavii. Se mai lasa 30 minute la crescut. Apoi se apasa cu degetele pe aluat (astfel nu va creste foarte mult) si se aseaza din loc in loc jumatati de rosii cherry. Se presara cu sare grunjoasa si oregano sau rozmarin. Se da la cuptor la 200 grade C pana se rumeneste.


Se scoate din tava si se lasa pe un gratar, sa ramana crocanta.

 

TIPS-URI

1

Ingredientele sunt pentru 2 persoane nu foarte infometate :P

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

deyutzky 1

16.02.2014, 10:37

o felie de pizza nu refuz

Rocsi 1

16.02.2014, 13:37

Buna

portiadelumina 1

17.02.2014, 09:45

Pizza nu se refuză niciodată, adică nici dimineaţa, nici seara, nici la prânz.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole alba cu ceafa afumata

ieri la 23:13

 Tocana de opintici-reteta de post!

de abetina 3

ieri la 22:42

 Tocana de cocosei americani!

de abetina 3

ieri la 22:35

Plăcintă cu brânză și griș

ieri la 21:27

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu de toate (motaneasca)