Pide cu de toate

de AnyCostescu in Pizza, 15 Aug 2014 | 1383 vizualizari

 

Trebuiau sa aibe forma de barcuta dar ale mele s-au scufundat :)):))

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat:
  • 500 g faina
  • 20 g drojdie
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 cana jumatate de apa
  • 2 linguri ulei
  • jumatate de lingurita de oregano
  • umplutura:
  • branza brie
  • telemea de vaca
  • cascaval
  • salam de vara
  • ardei gras
  • masline
  • rosii chery
  • ciuperci
  • carnati
  • 1 ou pt uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pide cu de toate:

Drojdia o punem la inmuiat cu apa calduta. Cernem faina intr-un vas, adaugam drojdia, sarea, zaharul si oregano. Framantam un aluat potrivit de tare. Lasam la crescut o ora .


Dupa ce a crescut aluatul il impartim in 4. Intindem fiecare bucata mai mult pe lungime si ridicam marginea sa ii dam forma de barcuta.


Ungem aluatul cu ou batut. Presaram carne si legume dupa preferinta fiecaruia. Eu am scris mai sus ce am folosit , dar puteti sa folositi ce aveti prin frigider. Eu am pus cascavalul la sfarsitul coacerii.


Dam la cuptor pentru circa 15-20 minute.


Se servesc calde cu sosurile preferate!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pide cu de toate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Ina 1

15.08.2014, 19:43

cica s-a scufundat )))

AnyCostescu 1

15.08.2014, 19:45

ina ) pai trebuia sa aibe forma de barcuta dar ........s-a scufundat

Rocsi 1

16.08.2014, 22:01

Ce faina!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Pide