Pizza cu rosii si dovlecei

de Dya Daniela Andrei in Pizza, 1 Iun 2011 | 2242 vizualizari

 

Uneori,,,, e buna! Ingredientele folosite mi-au ajuns pentru doua tavi mari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 250 ml apa,
  • 1 lingurita sare,
  • 3 linguri  ulei,
  • 1 lingura zahar,
  • un cub de drojdie proaspata
  • faina cat cuprinde (cam 400 gr)
  • Pentru umplutura:
  • 5 rosii potrivite
  • 2 dovlecei
  • cas de oaie
  • ardei capia rosu,
  • ardei iute,
  • ceapa alba, rosie, verde,
  • masline fara samburi,
  • 2 bucati cabanos
  • 4 feliute kaiser
  • 3-4 oua batute spuma,
  • condimente dupa gust - sare si piper
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu rosii si dovlecei:

Faina, cernuta, impreuna cu sarea si uleiul le punem intr-un bol. Vom adauga apoi, drojdia dospita (amestecata cu zaharul) si framantam un aluat potrivit, pe care il invelim in folie alimentara si il tinem pentru cateva ore la rece.


(Din aluatul obtinut vom coace doua tavi.)


Tapetam tava de copt cu ulei si faina, asezam blatul si adaugam cate un rand de rosii feliate si un altul de dovlecei. Peste, punem restul ingredientelor, in functie de preferinte, ouale batute spuma si casul razuit. Introducem tava la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.


Se serveste cu sos de rosii.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu rosii si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

RuxyRux 1

03.06.2011, 22:30

Ce frumoasa e Dya

Dya Daniela Andrei 1

03.06.2011, 22:39

ma bucur ca iti place scumpo! pup cu drag!

RuxyRux 1

03.06.2011, 22:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pizza pufoasa