Pizza Cu Salam

de Valyvalentyna in Pizza, 4 Iul 2014 | 3880 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pt. Blat:

  • 1 kg faina,
  • 50 gr drojdie proaspata,
  • 600 ml apa calduta,
  • 2 lingurite de zahar,
  • sare,
  • 6 linguri ulei.

Pt. Umplutura:

  • 600 gr salam dublu afumat,
  • 8 linguri de smintina,
  • 6 oua,
  • 600 gr brinza de capra,
  • 4 rosii mai maricele,
  • 600 gr cascaval,
  • 350 gr masline fara simburi,
  • 8 linguri de ketchup.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Cu Salam:

Framintam pt blat: Punem faina intr-un vas mai mare si facem o gropita in mijloc unde punem zaharul si drojdia cu 2-3 linguri de apa calduta si lasam pt 15 min sa creasca, apoi ne apucam de framintat aluatul adaugam sarea ,  uleiul si restul de apa framintam pina nu se mai lipeste de maini apoi il lasam la crescut 1 ora.

Cind aluatul a crescut rupem jumatate din cantitate si il punem pe masa de lucru infainata si intindem o foaie pe care o punem in tava tapetata cu hirtie de copt,  intepam foaia cu o furculita in diferite locuri dupa care intindem 4 linguri de ketchup, presaram jumatate din cantitatea de brinza pe care am dat-o pe razatore apoi jumatate din cantitatea de salam taiata feliute potrivite, imprastiem jumatate din masline si tot asa procedam cu restul ingredientelor.

La final batem 3 oua cu 4 linguri de smintina si turnam compozitia deasupra bagam la cuptor preincalzit la 180 de crade pt 25-30 min.

TIPS-URI

1

Cantitatea de mai sus este pt. 2 tavi de cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Cu Salam" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza greceasca