Pizza Cu Salam

de Valyvalentyna in Pizza, 4 Iul 2014 | 3826 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pt. Blat:

  • 1 kg faina,
  • 50 gr drojdie proaspata,
  • 600 ml apa calduta,
  • 2 lingurite de zahar,
  • sare,
  • 6 linguri ulei.

Pt. Umplutura:

  • 600 gr salam dublu afumat,
  • 8 linguri de smintina,
  • 6 oua,
  • 600 gr brinza de capra,
  • 4 rosii mai maricele,
  • 600 gr cascaval,
  • 350 gr masline fara simburi,
  • 8 linguri de ketchup.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Cu Salam:

Framintam pt blat: Punem faina intr-un vas mai mare si facem o gropita in mijloc unde punem zaharul si drojdia cu 2-3 linguri de apa calduta si lasam pt 15 min sa creasca, apoi ne apucam de framintat aluatul adaugam sarea ,  uleiul si restul de apa framintam pina nu se mai lipeste de maini apoi il lasam la crescut 1 ora.

Cind aluatul a crescut rupem jumatate din cantitate si il punem pe masa de lucru infainata si intindem o foaie pe care o punem in tava tapetata cu hirtie de copt,  intepam foaia cu o furculita in diferite locuri dupa care intindem 4 linguri de ketchup, presaram jumatate din cantitatea de brinza pe care am dat-o pe razatore apoi jumatate din cantitatea de salam taiata feliute potrivite, imprastiem jumatate din masline si tot asa procedam cu restul ingredientelor.

La final batem 3 oua cu 4 linguri de smintina si turnam compozitia deasupra bagam la cuptor preincalzit la 180 de crade pt 25-30 min.

TIPS-URI

1

Cantitatea de mai sus este pt. 2 tavi de cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Cu Salam" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza de casa