Pizza Cu Salam

de Valyvalentyna in Pizza, 4 Iul 2014 | 1040 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pt. Blat:

  • 1 kg faina,
  • 50 gr drojdie proaspata,
  • 600 ml apa calduta,
  • 2 lingurite de zahar,
  • sare,
  • 6 linguri ulei.

Pt. Umplutura:

  • 600 gr salam dublu afumat,
  • 8 linguri de smintina,
  • 6 oua,
  • 600 gr brinza de capra,
  • 4 rosii mai maricele,
  • 600 gr cascaval,
  • 350 gr masline fara simburi,
  • 8 linguri de ketchup.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Cu Salam:

Framintam pt blat: Punem faina intr-un vas mai mare si facem o gropita in mijloc unde punem zaharul si drojdia cu 2-3 linguri de apa calduta si lasam pt 15 min sa creasca, apoi ne apucam de framintat aluatul adaugam sarea , uleiul si restul de apa framintam pina nu se mai lipeste de maini apoi il lasam la crescut 1 ora.


Cind aluatul a crescut rupem jumatate din cantitate si il punem pe masa de lucru infainata si intindem o foaie pe care o punem in tava tapetata cu hirtie de copt, intepam foaia cu o furculita in diferite locuri dupa care intindem 4 linguri de ketchup, presaram jumatate din cantitatea de brinza pe care am dat-o pe razatore apoi jumatate din cantitatea de salam taiata feliute potrivite, imprastiem jumatate din masline si tot asa procedam cu restul ingredientelor.


La final batem 3 oua cu 4 linguri de smintina si turnam compozitia deasupra bagam la cuptor preincalzit la 180 de crade pt 25-30 min.

 

TIPS-URI

1

Cantitatea de mai sus este pt. 2 tavi de cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Cu Salam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Andreea Caroline 1

04.07.2014, 16:32

Mereu e buna o pizza !!!

MotanLaOale 1

04.07.2014, 23:29

Rocsi 1

05.07.2014, 20:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Deep Dish Pizza