Pizza cu salam

de Rahela Velicu in Pizza, 19 Apr 2016 | 1185 vizualizari

 

Un blat de pizza perfect este acesta. Reteta o gasiti si aici - http://noiinbucatarie.ro/pizza/

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
    • 500 g faina
    • 200 ml apa calduta
    • drojdie proaspata cat o nuca
    • 3 linguri de ulei
    • 1 lingurita de zahar
    • 1 lingurita de sare
    • 1 borcan de ciuperci feliate
    • 1 rola de cascaval mica
    • salam Victoria (sau orice fel)
    • 3 rosii
    • 1 ceapa mica
    • 3 linguri de bulion
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam:

Intai framantam aluatul: punem faina intr-un bol si adaugam drojdia dizolvata in apa calduta.


Adaugam si uleiul si incepem sa framantam, adaugam sarea si zaharul si framnatam in continuare sa se incorporeze bine.


Punem aluatul 1 ora la dospit( eu l-am pus in cuptorul cu microunde, cu usa inchisa).


Intre timp trecem la felierea celorlalte ingrediente: feliem salamul, rosiile, ceapa o taiem julien, iar ciupercile le stoarcem bine de zeama.


Dupa ce aluatul s-a dospit, il impartim in 2 pentru ca este suficient pentru 2 pizza si blatul nu trebuie sa fie prea gros.


Ungem tava pentru pizza cu ulei, punem 1 parte de aluat si intindem bine cu degetele pana la marginea tavii. Intepam aluatul cu o scobitoare din loc in loc, apoi il ungem cu bulion ( eu am avut bulion de casa) si presaram deasupra ingredientele alese.

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice ingrediente aveti pentru ornat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mihaelar63 1

19.04.2016, 17:02

Livrati si la domiciliu ?

Rahela Velicu 1

19.04.2016, 17:07

Da,da,da, sigur!

Camelya 1

12.05.2016, 11:40

Yamyyy, ce pofta mi-ai facut!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salam