Pizza cu salam

de Rahela Velicu in Pizza, 19 Apr 2016 | 3753 vizualizari

 

Un blat de pizza perfect este acesta. Reteta o gasiti si aici - http://noiinbucatarie.ro/pizza/

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
    • 500 g faina
    • 200 ml apa calduta
    • drojdie proaspata cat o nuca
    • 3 linguri de ulei
    • 1 lingurita de zahar
    • 1 lingurita de sare
    • 1 borcan de ciuperci feliate
    • 1 rola de cascaval mica
    • salam Victoria (sau orice fel)
    • 3 rosii
    • 1 ceapa mica
    • 3 linguri de bulion
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam:

Intai framantam aluatul: punem faina intr-un bol si adaugam drojdia dizolvata in apa calduta.

Adaugam si uleiul si incepem sa framantam, adaugam sarea si zaharul si framnatam in continuare sa se incorporeze bine.

Punem aluatul 1 ora la dospit( eu l-am pus in cuptorul cu microunde, cu usa inchisa).

Intre timp trecem la felierea celorlalte ingrediente: feliem salamul, rosiile, ceapa o taiem julien, iar ciupercile le stoarcem bine de zeama.

Dupa ce aluatul s-a dospit, il impartim in 2 pentru ca este suficient pentru 2 pizza si blatul nu trebuie sa fie prea gros.

Ungem tava pentru pizza cu ulei, punem 1 parte de aluat si intindem bine cu degetele pana la marginea tavii. Intepam aluatul cu o scobitoare din loc in loc, apoi il ungem cu bulion ( eu am avut bulion de casa) si presaram deasupra ingredientele alese.

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice ingrediente aveti pentru ornat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mihaelar63 1

19.04.2016, 17:02

Livrati si la domiciliu ?

Rahela Velicu 1

19.04.2016, 17:07

Da,da,da, sigur!

CameliaR 1

12.05.2016, 11:40

Yamyyy, ce pofta mi-ai facut!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza ''Margareta''