Pizza cu salam

de noiinbucatarie in Pizza, 19 Apr 2016 | 935 vizualizari

 

Un blat de pizza perfect este acesta. Reteta o gasiti si aici - http://noiinbucatarie.ro/pizza/

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
    • 500 g faina
    • 200 ml apa calduta
    • drojdie proaspata cat o nuca
    • 3 linguri de ulei
    • 1 lingurita de zahar
    • 1 lingurita de sare
    • 1 borcan de ciuperci feliate
    • 1 rola de cascaval mica
    • salam Victoria (sau orice fel)
    • 3 rosii
    • 1 ceapa mica
    • 3 linguri de bulion
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam:

Intai framantam aluatul: punem faina intr-un bol si adaugam drojdia dizolvata in apa calduta.


Adaugam si uleiul si incepem sa framantam, adaugam sarea si zaharul si framnatam in continuare sa se incorporeze bine.


Punem aluatul 1 ora la dospit( eu l-am pus in cuptorul cu microunde, cu usa inchisa).


Intre timp trecem la felierea celorlalte ingrediente: feliem salamul, rosiile, ceapa o taiem julien, iar ciupercile le stoarcem bine de zeama.


Dupa ce aluatul s-a dospit, il impartim in 2 pentru ca este suficient pentru 2 pizza si blatul nu trebuie sa fie prea gros.


Ungem tava pentru pizza cu ulei, punem 1 parte de aluat si intindem bine cu degetele pana la marginea tavii. Intepam aluatul cu o scobitoare din loc in loc, apoi il ungem cu bulion ( eu am avut bulion de casa) si presaram deasupra ingredientele alese.

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice ingrediente aveti pentru ornat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mihaelar63 1

19.04.2016, 17:02

Livrati si la domiciliu ?

noiinbucatarie 1

19.04.2016, 17:07

Da,da,da, sigur!

Camelya 1

12.05.2016, 11:40

Yamyyy, ce pofta mi-ai facut!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salam vanatoresc