Pizza cu salam crud-uscat, ciuperci si branza de burduf

de Panacris in Pizza, 28 Mar 2012 | 3212 vizualizari

 

Cred ca v-am starnit curiozitatea cu titlul postat! :D

 

INGREDIENTE

  • INGREDIENTE PENTRU BLAT
  • faina 500 gr.
  • sare 1 lingurita
  • zahar 3 lingurite
  • drojdie uscata 2 lingurite
  • apa 300 ml
  • ulei de masline 4 linguri
  • INGREDIENTE PENTRU UMPLUTURA
  • salam 100 g.
  • cascaval 100 g
  • sos de rosii
  • oregano
  • ciuperci din conserva
  • branza de burduf 100 g
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam crud-uscat, ciuperci si branza de burduf:

In recipientul masinii de paine se pune apa, faina cernuta, sarea, zaharul, uleiul si drojidia (Atentie! Pastrati aceasta ordine daca vreti sa creasca aluatul!!!) Se programeaza aparatul pentru framantat si dospit, care dureaza 90 de minute. Intre timp salamul se taie bastonase, cascavalul si ciupercutele felii. Sosul de rosii se amesteca cu putin oregano pentru gust. Se pregatesc tavile tapetandu-le cu foaie de pergament.


Dupa ce aluatul a crescut, se pune pe planseta de lucru presarata cu faina si i se da forma rotunda de pizza. Se aseaza in tavi si se incepe montarea pizzei. Atentie, prima oara se intinde sosul de rosii, apoi se pune un strat de cascaval, din nou sos de rosii, apoi salamul si ciupercile. Din nou un sos de rosii si branza de burduf maruntita. La final se presara oregano dupa gust. Se introduc pizzele in cuptorul incins in prealabil, se lasa la cuptor cca. 20 de minute.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam crud-uscat, ciuperci si branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

deyutzky 1

29.03.2012, 01:21

mai mult pofta mi-ai starnit tre sa fie tare buuunaaa

Panacris 1

29.03.2012, 07:39

Multumesc pentru aprecieri!

MIUTA 1

29.03.2012, 14:24

Foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salam