Pizza cu salam italian

de -Miti- in Pizza, 28 Sep 2013 | 1509 vizualizari

 

Activez si eu pizzometrul cu o reteta clasica

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru aluat:
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 300 ml apa calduta
  • o lingurita de zahar
  • 500 gr faina
  • o lingurita de sare
  • Ingrediente pentru pizza:
  • 150-200 gr de salam italian,feliat subtire
  • 200 gr de cascaval ras
  • 4 linguri de pasta de tomate
  • 2 linguri de ulei de masline extra virgin
  • 1/2 lingurita usturoi granulat Kotanyi
  • 1/2 lingurita verdeturi italiene Kotanyi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam italian:

Aluatul de pizza


Intr-un bol,punem putina apa,drojdia si sarea. Lasam cateva minute deoparte,apoi adaugam restul de apa,faina si framantam un aluat.


Acoperim bolul cu o casca de dus si introducem bolul in cuptorul cu microunde. Acolo este ferit de curent si va creste frumos.Lasam sa se dubleze ca volum.


Asamblare:


Amestecam pasta de tomate cu uleiul de masline,usturoiul granulat si verdeturile italiene. Nu e nevoie sa mai adaugam sare,amestecul are exact cat trebuie,iar pasta de tomate din comert are tendinta sa fie putin sarata.


Luam jumatate de aluat si intindem o foaie rotunda. Aplicam jumatate din pasta,punem feliile de salam si jumatate din cascavalul ras.


Dam tava la cuptor,la cuptorul electric dureaza cam 8 minute. Intre timp pregatim si a doua pizza.


Feliem si servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam italian" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

FlaviaD 1

29.09.2013, 10:32

babi5 1

29.09.2013, 10:35

Buna tare

mirela0911 1

29.09.2013, 13:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si salam de vara uscat