Pizza cu salam uscat si porumb

de Dya Daniela Andrei in Mancare copii, 19 Mai 2016 | 870 vizualizari

 

Nu de mult, ma bucuram pentru faptul ca Rebeca nu a dat inca de gustul preparatelor din comert, a fast food-ului sau a altor minunatii de dulce (pe care noi, de altfel, nu le consumam). Insa incet incet a prins gustul unora dintre ele si nu o pot feri de toate, dar i le pot pregati eu acasa gustos si sanatos!
La aceasta categorie se inscrie PIZZA si tot ce inseamna CIOCOLATA (sub orice forma) ! Pana la urma carui copil nu ii plac Pizza si Ciocolata?
Tot experimentand, am gasit reteta perfecta de pizza, pentru Rebeca desigur! Pana o descopera si Roby mai dureaza putin :)

 

INGREDIENTE

Pentru aluat ne sunt necesare urmatoarele ingrediente:

  • 600 gr făină albă de grâu
  • 2 ouă mari
  • 2 linguri cu ulei
  • O linguriţă cu sare
  • Două linguriţe cu oregano
  • 50 gr drojdie proaspătă
  • 100 ml apă minerală carbogazoasă

Pentru ornat/umplut ne sunt necesare:

  • 100 ml suc de roşii
  • O legătură de ceapă verde
  • 400 gr caşcaval Delaco
  • Salam crud - uscat (de foarte buna calitate)
  • O conservă de porumb cu boabe de fasole (Valfrutta)

Pentru servit: sos de rosii

Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam uscat si porumb:

Din ingredientele date, se frământă un aluat elastic ce se lasă la dospit, intr-un loc cald, până ce îşi dublează volumul.


Se întind apoi două foi egale.


Se aşază în tăvi de copt, se înţeapă cu o furculiţă din loc în loc şi se ung cu suc de roşii.


Se presară caşcaval ras, ceapa verde tocată, se aşază feliile de salam si se adaugă porumbul si fasolea boabe.


Se dau tăvile la cuptor pentru 25 de minute, la o temperatură de 160 de grade aproximativ.


Se serveşte alături de sos de roşii (preparat in casă).


Poftă buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam uscat si porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (14)

Dya Daniela Andrei 1

19.05.2016, 21:25

Multumesc bucatarasi!

diaconta 1

22.05.2016, 20:54

Pizzaaaaaaaaaaaa

Dya Daniela Andrei 1

23.05.2016, 14:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza dulce