Pizza cu seminte de in

de Valclaudia in Pizza, 12 Sep 2014 | 3425 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 250 gr faina alba
  • Sare dupa gust
  • 1/2 pachetel drojdie
  • 125 ml apa calduta
  • Putin zahar
  • 2 linguri seminte de in
  • 2 linguri ulei
  • alte 2 linguri seminte de in
  • Topping:
  • masline
  • salam cu sunca
  • ciuperci calite in 2 linguri de ulei
  • cascaval ras
  • ketchup dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu seminte de in:

Curatam, spalam si taiem ciupercile felii. Le calim in 2 linguri de ulei.

Aluatul se prepara astfel: amestecam drojdia cu sarea si zaharul pana devine lichida.

Adaugam apa calduta, semintele de in si faina, amestecam bine iar la final framantam aluatul cu 2 linguri de ulei pana devine elastic.

Incingem cuptorul la 170 grade.

Ungem tava cu ulei, presaram un pumn seminte de in (cca doua linguri),apoi intindem aluatulin tava peste semintele de in.

Ungem intreaga suprafata a aluatului cu ketchup dulce, asezam din loc in loc ciuperci calite,masline, bucatele de salam cu sunca.

Presaram din belsug cascaval ras,apoi dam tava la cuptor pentru 25minute.

Servim fierbinte.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu seminte de in" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

deyutzky 1

13.09.2014, 00:05

imi plac semintele de in dar in pizza inca nu le-am folosit interesanta reteta

robert_b 1

13.09.2014, 07:56

Delicioasa reteta!

MotanLaOale 1

13.09.2014, 11:35

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ou