Pizza cu seminte de in

de Valclaudia in Pizza, 12 Sep 2014 | 1055 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 250 gr faina alba
  • Sare dupa gust
  • 1/2 pachetel drojdie
  • 125 ml apa calduta
  • Putin zahar
  • 2 linguri seminte de in
  • 2 linguri ulei
  • alte 2 linguri seminte de in
  • Topping:
  • masline
  • salam cu sunca
  • ciuperci calite in 2 linguri de ulei
  • cascaval ras
  • ketchup dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu seminte de in:

Curatam, spalam si taiem ciupercile felii. Le calim in 2 linguri de ulei.


Aluatul se prepara astfel: amestecam drojdia cu sarea si zaharul pana devine lichida.


Adaugam apa calduta, semintele de in si faina, amestecam bine iar la final framantam aluatul cu 2 linguri de ulei pana devine elastic.


Incingem cuptorul la 170 grade.


Ungem tava cu ulei, presaram un pumn seminte de in (cca doua linguri),apoi intindem aluatulin tava peste semintele de in.


Ungem intreaga suprafata a aluatului cu ketchup dulce, asezam din loc in loc ciuperci calite,masline, bucatele de salam cu sunca.


Presaram din belsug cascaval ras,apoi dam tava la cuptor pentru 25minute.


Servim fierbinte.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu seminte de in" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

deyutzky 1

13.09.2014, 00:05

imi plac semintele de in dar in pizza inca nu le-am folosit interesanta reteta

robert_badica 1

13.09.2014, 07:56

Delicioasa reteta!

MotanLaOale 1

13.09.2014, 11:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ciuperci si carne de pui afumata