Pizza cu tofu Inedit

de Dya Daniela Andrei in Pizza, 2 Mai 2013 | 1005 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat avem nevoie de:
  • 250 ml apa,
  • 3 linguri ulei,
  • 1 lingura zahar,
  • un cub de drojdie proaspata
  • faina cat cuprinde (cam 400 gr)
  • condimente: tarhon, busuioc, sare
  • Pentru umplutura avem nevoie de:
  • 1-2 rosii potrivite
  • 1 dovlecel
  • ardei gras rosu,
  • ardei iute,
  • ciuperci
  • ceapa verde,
  • masline
  • porumb
  • tofu Inedit
  • Pentru sosul de rosii avem nevoie de:
  • 1-2 rosii
  • 1 cana suc de rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • condimente dupa gust: sare, chili, tarhon, busuioc, oregano, rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu tofu Inedit:

Cernem faina intr-un bol, adaugam sarea si uleiul, drojdia dospita (amestecata cu zaharul) si framantam un aluat potrivit, pe care il invelim in folie alimentara si il tinem pentru cateva ore la rece.


Pentru sos: punem sucul de rosii la fiert, adaugam rosiile si usturioul taiate fin, condimentam dupa gust si lasam sa dea de cateva ori in clocot.


Tapetam tava de copt cu ulei si faina, asezam blatul, il ungem cu sosul de rosii si adaugam ingredientele in functie de preferinte. Introducem apoi tava la cuptor atat cat este necesar. Se serveste cu sos de rosii. Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu tofu Inedit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

adry88 1

02.05.2013, 22:24

buna buna

Dya Daniela Andrei 1

02.05.2013, 22:31

Va multumesc si va pup cu drag!

Aurelia 07_07 1

03.05.2013, 08:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Focaccia cu ciuperci