Pizza cu tofu Inedit

de Dya Daniela Andrei in Pizza, 2 Mai 2013 | 2593 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat avem nevoie de:
  • 250 ml apa,
  • 3 linguri ulei,
  • 1 lingura zahar,
  • un cub de drojdie proaspata
  • faina cat cuprinde (cam 400 gr)
  • condimente: tarhon, busuioc, sare
  • Pentru umplutura avem nevoie de:
  • 1-2 rosii potrivite
  • 1 dovlecel
  • ardei gras rosu,
  • ardei iute,
  • ciuperci
  • ceapa verde,
  • masline
  • porumb
  • tofu Inedit
  • Pentru sosul de rosii avem nevoie de:
  • 1-2 rosii
  • 1 cana suc de rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • condimente dupa gust: sare, chili, tarhon, busuioc, oregano, rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu tofu Inedit:

Cernem faina intr-un bol, adaugam sarea si uleiul, drojdia dospita (amestecata cu zaharul) si framantam un aluat potrivit, pe care il  invelim in folie alimentara si il tinem pentru cateva ore la rece.

Pentru sos: punem sucul de rosii la fiert, adaugam rosiile si usturioul taiate fin, condimentam dupa gust si lasam sa dea de cateva ori in clocot.

Tapetam tava de copt cu ulei si faina, asezam blatul, il ungem cu sosul de rosii si adaugam ingredientele in functie de preferinte.  Introducem apoi tava la cuptor atat cat este necesar. Se serveste cu sos de rosii. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu tofu Inedit" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rulada cu carnati si cascaval
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema cu legume si carne de pui

pe 18.10 la 19:24

Gogosari in sos de mustar

pe 18.10 la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

RETETA RECOMANDATA
Focaccia cu ciuperci