Pizza

de nadina73 in Pizza, 29 Mar 2010 | 5013 vizualizari

 

o pizza rapida si usor de facut la indemana oricui

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 500 g faina alba
  • 2 linguri lapte praf
  • 2 oua
  • putina sare
  • 200-220 lapte sau smantana
  • 1 cub drojdie 15g
  • 1 linguritta zahar brun
  • Topping:
  • pasta de tomate 3-4 linguri
  • salam taiat cubulete mici sau mari
  • cascaval ras 2 pungi (200g punga)
  • 3-4 oua fierte tari
  • gogosar murat
  • masline negre
  • ceapa verde taiat marunt(foile de ceapa-daca va plac)
  • branza philadegia 4-5 linguri
  • oregano
  • ciuperci taiate felite din conserva 1 cutie
  • ketchup
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Se framanta aluatul de blat si se lasa sa sa creasca putin apoi se pune in tava de cuptor va iasa o tava foarte mare depinde de cuptor sau 2 mai mici sau in forma rotunda va iasa 4 bucati(intindeti foaie si o decupati cu o farfurie sa nu fie groasa fiindca va creste)se aseaza foaia in tava apopi se pun ingredientele dupa care se pune la cuptor pentru 20-30 minute(depinde de foc)

Prima data peste blatul necopt se pune pasta de tomate apoi oul razauit ,apoi casacvalul,salamul taiat,maslinele,ardeiul rosu taiat fidelute,oregano.................ciuperci(eu nu am pus ai mei au vrut fara )si se pune la cuptor apoi se serveste cu keciap si mustar

Cel mai simplu cumparati blat gata preparat si va scuteste de munca (mie imi place mai mult facut de casa)

Daca facati blaturi de pizza si nu le folositi se pot pastra in frigider 2 zile daca nu se coace 4-5 minute in ce forma doriti mai mica )apoi se pun in folie la  congelator si data viitoare le aveti pregatite

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza prosciutto e funghi cu bordura de branza