Pizza cu ton

de JulyCris in Pizza, 23 Mar 2014 | 704 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 500 gr faina
  • 1 lingurita zahar sau miere
  • un cubulet drojdie proaspata sau o lingurita drojdie uscata
  • o lingurita sare
  • 250 ml apa minerala
  • 5 linguri ulei
  • Pt umplutura
  • 2 conserve de ton
  • 1 ceapa
  • boabe de porumb dule(din conserva)
  • cascaval ras
  • ketchup
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton:

Modul de preparare al blatului,il gasiti aici.


Dupa ce am asezat aluatul in tavile de pizza,ungem cu ketchup(mai putin marginile),punem tonul,boabele de porumb si ceapa taiata julien.Acoperim cu cascaval ras,mai adaugam putin ketchup,bagam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pt 15 minute,pana ce marginile sunt rumenite.


Enjoy!

 

TIPS-URI

1

Din totalul ingredientelor pt blat,ies 4 pizza potrivit de mari(26 cm diametru)

2

Daca doriti ca blatul sa fie mai subtire,ies chiar 5 pizza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

23.03.2014, 23:30

Bya Ralu 1

24.03.2014, 04:52

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pizza taraneasca