Pizza cu ton

de JulyCris in Pizza, 23 Mar 2014 | 635 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 500 gr faina
  • 1 lingurita zahar sau miere
  • un cubulet drojdie proaspata sau o lingurita drojdie uscata
  • o lingurita sare
  • 250 ml apa minerala
  • 5 linguri ulei
  • Pt umplutura
  • 2 conserve de ton
  • 1 ceapa
  • boabe de porumb dule(din conserva)
  • cascaval ras
  • ketchup
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton:

Modul de preparare al blatului,il gasiti aici.

Dupa ce am asezat aluatul in tavile de pizza,ungem cu ketchup(mai putin marginile),punem tonul,boabele de porumb si ceapa taiata julien.Acoperim cu cascaval ras,mai adaugam putin ketchup,bagam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pt 15 minute,pana ce marginile sunt rumenite.

Enjoy!

 

TIPS-URI

1

Din totalul ingredientelor pt blat,ies 4 pizza potrivit de mari(26 cm diametru)

2

Daca doriti ca blatul sa fie mai subtire,ies chiar 5 pizza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu ton-0
Pizza cu ton-1
Pizza cu ton-2
Pizza cu ton-3
Pizza cu ton-4
Pizza cu ton-5
Pizza cu ton-6

COMENTARII (2)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

23.03.2014, 23:30

Bya Ralu

Bya Ralu 1

24.03.2014, 04:52

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!