Pizza de casa

de ALIGIULIA in Pizza, 19 Dec 2012 | 4248 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de faina
  • 30 gr drojdie
  • 3-4 linguri de ulei sau grasime
  • 1 lingurita de zahar
  • sare
  • PT UMPLUTURA
  • 2-3 conserve de ton
  • 1 ceapa
  • 1 mozzarella
  • 2-3 carnati proaspeti sau crenvusti
  • 10-12 ciuperci
  • 100 gr masline negre
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Mai intai faceti aluatul de pizza punand intr-un bol inalt faina si la mijloc sare drojdia muiata cu apa calda si zaharul. Adaugati uleiul si framantati pana ce devine un aluat potrivit de tare. Se acopera cu o folie de plastic sau cu un prosop si se lasa la crescut .


Dupa ce a crescut se intinde o foaie nu prea groasa in tava de la aragaz si lasand imaginatia libera adaugati deasupra ceea ce doriti sau ceea ce va place .


Eu am facut jumatate cu ton din conserva, un pic de bulion dizolvat, masline ,ceapa si pe cealalta jumatate carnati ,ciuperci taiate ,mozzarella, masline negre.


Dati la cuptor si lasati sa creasca si sa se rumeneasca bine. Scoateti si serviti imediat cu prietenii la un pahar de bere rece .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Ubulika 1

19.12.2012, 21:00

Dana_Retetegg 1

19.12.2012, 22:49

RuxyRux 1

20.12.2012, 23:47

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Melcisori de pizza