Pizza de casa

de ALIGIULIA in Pizza, 19 Dec 2012 | 4169 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de faina
  • 30 gr drojdie
  • 3-4 linguri de ulei sau grasime
  • 1 lingurita de zahar
  • sare
  • PT UMPLUTURA
  • 2-3 conserve de ton
  • 1 ceapa
  • 1 mozzarella
  • 2-3 carnati proaspeti sau crenvusti
  • 10-12 ciuperci
  • 100 gr masline negre
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Mai intai faceti aluatul de pizza punand intr-un bol inalt faina si la mijloc sare drojdia muiata cu apa calda si zaharul. Adaugati uleiul si framantati pana ce devine un aluat potrivit de tare. Se acopera cu o folie de plastic sau cu un prosop si se lasa la crescut .

Dupa ce a crescut se intinde o foaie nu prea groasa in tava de la aragaz si lasand imaginatia libera adaugati deasupra ceea ce doriti sau ceea ce va place .

Eu am facut jumatate cu ton din conserva, un pic de bulion dizolvat, masline ,ceapa si pe cealalta jumatate  carnati ,ciuperci taiate ,mozzarella, masline negre.

Dati la cuptor si lasati sa creasca si sa se rumeneasca bine. Scoateti si serviti imediat cu prietenii la un pahar de bere rece .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pizza de casa-0
Pizza de casa-1
Pizza de casa-2

COMENTARII (14)

Ubulika

Ubulika 1

19.12.2012, 21:00

Dana_Retetegg

Dana_Retetegg 1

19.12.2012, 22:49

Rux

Rux 1

20.12.2012, 23:47

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec glazurat cu citrice

de Rux 9

Chec glazurat cu...

ieri la 23:23

Supa cu tortellini si fasole verde

Supa cu...

ieri la 22:41

Prajitura Adelina

de mena29 3

Prajitura Adelina

ieri la 22:05