Pizza de casa

de Valyvalentyna in Mancare copii, 28 Mai 2014 | 5064 vizualizari

 

F buna!!!

 

INGREDIENTE

  • Pentru Aluat:
  • 1 kg de faina,
  • 600 ml apa,
  • 6 linguri de ulei de masline,
  • 50 gr drojdie proaspata,
  • 2 lingurite de zahar,
  • 30 gr de sare.
  • Pentru Umplutura:
  • 4 cabanosi,
  • 300 gr cascaval,
  • 8 linguri smantina,
  • 200 gr salam torpedo,
  • 150-200 gr brinza de oaie putin sarata,
  • 6 oua,
  • 4 rosii,
  • 300 gr ciuperci,
  • 250 gr masline fara simburi,
  • 4 oua fierte tari,
  • 8 linguri ketchup.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Pentru Inceput facem aluatul: cernem faina intr-un vas mai mare in care facem o gaura un mijloc si farmam drojdia peste care punem zaharul, sarea, si cu 2 linguri de apa calduta lasam putin pina isi dubleaza volumul.


Intre timp taiem salamul feliute,cabanosi, farmam brinza si radem cascavalul, dupa ce drojdia sia dublat volumul adaugam uleiul si restul de apa calduta framintam aluatul pina devine elastic si lucios apoi lasam la crescut 1 ora. Dupa ce aluatul a crescut luam jumatate din aluat si intidem pe masa de lucru nu mult pt. ca o punem in tava si acolo o intindem mai bine, cu o furculita intepam blatul in diferite locuri apoi punem si ungem cu ketchup apoi punem uniform toate ingredientele taiate de mai sus.


Batem ouale cu smantina si turnam peste ingredientele din tava apoi asezam rosiile taiate feliute si cascavalul ras, Dam la cuptorul incalzit la 180 de grade pina se rumeneste frumos. Pofta buna !! Este foarte delicioasa.!

 

TIPS-URI

1

Cantitatea de mai sus este pentru 2 tavi de cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

marcela1979 1

29.05.2014, 09:45

daca i de casa e foarte buna

Rocsi 1

29.05.2014, 11:28

Valyvalentyna 1

29.05.2014, 14:01

Va multumesc dragele mele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza Summer