Pizza de casa

de Aletta in Pizza, 8 Aug 2016 | 2869 vizualizari

 

Nu se compara pizza cu cea facuta in casa...

 

INGREDIENTE

Pentru aluat

  • 250 g faina
  • un plic de drojdie sau un cub de 25 g
  • 200 ml apa
  • o lingurita zahar

Restul ingredientelor:

  • sunca
  • o mozzarella
  • o caserola ciuperci
  • porumb dulce fiert
  • cateva linguri pasta de tomate
  • busuioc
  • oregano
  • sare
  • piper
  • o lingura de ulei de masline
  • 3 oua
  • 100 g cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Se face aluatul si se lasa la dospit cam 30 de minute.

Dupa ce a crescut aluatul se intinde si se pune in tava si se face o pasta din oregano,busuioc,sare,piper ,lingura de ulei de masline,pasta de tomate.

Se pune sunca rupta bucati,ciupercile spalate si feliate,porumbul,ouale .

Se baga la cuptorul preincalzit.

Se adauga mozzarella si cascavalul.

Se serveste calda.

TIPS-URI

1

mozzarella si cascavalul se pune cu 10 minute inainte de a fii scoasa din cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza simpla de casa